Advertorial

Radisson RED - Dristigt designhotel

Det sprudlende hotelkoncept Radisson RED åbner i Aarhus og bliver det første af sin art i Skandinavien.

Filosofien bag Radisson Hotel Groups livsstilsbrand, Radisson RED, er at skabe et designhotel inspireret af kunst, musik og mode. Det nye livsstilshotel, som får danmarkspremiere i Aarhus, bliver det legesyge modstykke til Radisson Hotel Groups øvrige danske hoteller. Som det uformelle og raffinerede twist på det konventionelle, emmer Radisson RED af uhøjtidelig storbyvibe i en afslappet atmosfære. Her krydser mode livsstil, og design krydser kunst. Med sine sprælske detaljer og skæve hjørner inspirerer Radisson RED til leg og kreativitet.

Stedet man bare må opleve.

Begejstringen er heller ikke til at skjule hos Helene Hallre, Cluster General Manager på Radisson RED. “Hotellet bliver det første af sin slags i hele Norden, og vi ser det helt perfekte match til danmarks second city, Aarhus, som jo netop repræsenterer kunst og kulturliv i en ungdommelig vibe.”

Højtråbende maximalisme

Radisson RED hotellet favner byens arkitektur med sit helt enestående 15 meter høje, luftige atrium. Et rum som mange andre hoteller blot kan drømme om, da det sædvanligvis er for dyrt at bruge så mange kubikmeter på luft. Men på Radisson RED åbnede muligheden sig ved at overdække den udendørs gård, som tidligere lå i midten af bygningen. Her finder man receptionen og herfra vil der være adgang til værelserne og restauranten. “Det grandiose atrium vil tilføre hotellet lys og luft og indbyde til sociale stunder. Her finder man nyttige infoskærme med anbefalinger til lokale kunst- og kulturoplevelser, samt en ‘selfie wall’ som bliver delt på hotellets twitter,” forklarer Helene Hallre. Med sit farvestrålende visuelle særpræg vil Radisson RED adskille sig fra andre hoteller, bl.a. med sin raffinerede røde signaturfarve. Den ses gennemgående i hotellets grafik og designelementer, bl.a. på den højglanspolerede væg bag receptionsskranken, som står i fuld højde op gennem alle etagerne. Hotellet forventer at tiltrække både turister og erhvervsliv, og ikke mindst de lokale, som hotellet ønsker aktivt at involvere.

Helene Hallre forklarer: “Vi vil gerne skabe events og kunstudstillinger på baggrund af de lokale kunstnere og artisters drømme og idéer. Vi er så parate til at blive udfordret, og det må gerne larme! RED brandet handler om, at det skal være sjovt, farvestrålende og gerne lidt højtråbende. Allerede inden åbningen har vi indledt et spændende samarbejde med en lokal kunstnergruppe, som har skabt en flot futuristisk kunstinstallation. Den hænger ned fra loftet med en flok svaner og selvfølgelig med en rebelsk rød svane i centrum. Vi glæder os til med legende kunst, kreative hangouts, en stemningsfuld restaurant og en livlig bar at gøre Radisson RED Hotel, Aarhus til sit helt eget.”

Rammer Aarhus ånden rent

Med Radisson RED får Aarhus et hotel der i dén grad afspejler byens identitet som international kunst- og kulturby. De seneste år har Aarhus, med sin enestående samling af kulturelle oplevelser, for alvor positioneret sig som et uundgåeligt hotspot på det globale kongres-, gastro- og feriemarked, ikke mindst efter cementeringen af succesen som europæisk kulturhovedstad. Den uomtvistelige internationale hype har fået Radisson Hotel Group til at vælge Aarhus som den helt rigtige placering for det første nordiske Radisson RED hotel. “Beliggende midt i Aarhus’ kulturelle nerve, på hjørnet mellem restaurant og shoppinggaden, glæder vi os til at byde velkommen til gæster, der vil gå på opdagelse i byens gedigne gastronomi, verdenskendte kunst og fascinerende kultur,” siger Helene Hallre.

Sublimt placeret på rådhuspladsen bliver Radisson RED hotellet det kreative hotspot i centrum, hvor byens puls, bogstaveligt talt, banker lige uden for hoveddøren. Med en beliggenhed blandt byens bedste attraktioner, ARoS, Musikhuset, restaurant- og shoppinggaden, rammer RED essensen af Aarhus. Hotellets ambition er, som byens nye pulserende samlingspunkt, at tiltrække gæster fra såvel lokalområdet som verden udenom. I en universitetsby med ungdommelig atmosfære tilbyder Radisson RED en livlig og legesyg base i centrum af det hele, som byens nye uhøjtidelige hotspot, som forener lokal kunst og kultur.

Stil møder funktion

Det nye Radisson RED tæller, udover den store atriumgård, 78 store designværelser, topmoderne møde- og event-faciliteter, samt fitnesscenter, bar og restaurant. De inspirerende mødelokaler med den nyeste state-of-the art teknologi består af to “Boardroom” mødelokaler med plads til til 18 personer og et fleksibelt “Playroom” eventlokale til 50 personer. Helene Hallre fortæller: “Ud over vores eksklusive, nye mødefaciliteter kan mødegæsterne også benytte det højloftede, lyse atrium, som skaber den perfekte ramme til at tænke store tanker. Det er åbent for alle og må meget gerne benyttes som en del af et møde- setup, i fællesskab med de andre gæster.” De usædvanligt rummelige værelser på hele 24-67 m², indrettet i lækre materialer, har gulv-til-loft vinduer. Øverst oppe har værelserne balkoner, som giver et levende kig over byen.

Hotellet får udsigt til både Rådhuspladsen, Musikhuset og ARoS Kunstmuseum. Farverigt fællesskab Radisson RED er det nye servicemindede hotelbrand til kræsne gæster, og tilbyder en helt speciel oplevelse. Radisson RED-hotellerne har en ny tilgang til gæstfrihed via en uformel service og sociale værdier. Det har været vigtigt for Radisson hotel Group, at RED brandet skal tilbyde ultimativ fleksibilitet og frihed for hotelgæsterne, der eksempelvis har adgang til hotellets fitnesscenter, bar, restaurant og “grab-and go bites” døgnet rundt. Via en app kan Radisson RED’s gæster til- og fravælge services, såsom madbestilling og BYOD (bring your own device), så de matcher gæstens behov. App’en kan også bruges til tjek ind -og ud, samt til at åbne og låse værelset.

Atriummet bliver det naturlige samlingssted med dansk hygge som omdrejningspunkt.

Hos Restaurant Fred & Co. kan man nyde gastronomisk delemad i en ny spændende menu, skabt med et kreativt twist, særligt til RED brandet. Efter middagen kan gæsterne blive hængende og lade sig friste af forfriskende cocktails eller et slag billard eller bordtennis. Den ukrukkede kunst og det drilske design indbyder naturligt til social mingling, leg eller arbejde. Nytænkt gastronomi, en sprudlende bar og levende lobby danner rammen om byens mest uhøjtidelige åndehul for netværk og nye muligheder. Som byens nye uformelle sociale hangout er det her, rejsende og lokale samles til mingling, arbejde eller bare en hyggelig timeout. Her er højt til loftet og rum til de kreative tanker

Helene Hallre afslutter: “På Radisson RED kommer en spændende eventkalender til at følge byens puls, med nytænkende happenings i samarbejde med de lokale og byens øvrige events. Radisson RED danner rammen om en kreativ social hub med åbent for alle, om det så er de lokale, der kigger ind til en kop kaffe, benytter stedet som kreativt workspace, turister der vil have den perfekte base til at opleve byen, eller virksomheder der afvikler møder og events i uformelle, farvestrålende rammer… her er alle velkomne.”

Se mere om Radisson Red i Aarhus


?