14.09.2020Møde & Event News

Foto: CTC Photography

Registrering af gæster

Skab ekstra sikkerhed for dine mødedeltagere.

Møder og konferencer er i høj grad med til at udvikle erhvervslivet – og dermed hele samfundet. Derfor er det vigtigt, at mødearrangementer ikke går i stå. Sikkerheden skal naturligvis være i top, og heldigvis har vi efterhånden alle lært at afspritte, holde afstand, anvende mundbind m.m. Man kan også registrere deltagernes kontaktoplysninger, således at smittesporing gøres så let som muligt.

På Nordic Meeting & Events Expo 2020 i Forum Copenhagen blev kontaktoplysninger på samtlige gæster, udstillere og fragtmænd m.fl. (med leverancer til standene) noteret – inden adgang til messeområdet. Dagen før messen blev 410 navne/telefonnumre/mailadresser noteret på personer, der skulle opbygge og udsmykke standene.

Meningen med at indsamle kontaktoplysninger på alle, er naturligvis muligheden for at kunne smittespore og for at kunne orientere alle, såfremt der har været tilfælde af smitterisiko. Såfremt de registrerede personer ikke har aftalt andet med Kursuslex, vil samtlige navnelister blive destrueret 14 dage efter messens afvikling. 

Læs mere om NMEE 2020


?