30.08.2019Møde & Event News

Rejsebranchen er blevet klima-syndebuk

Hvordan kan branchen vende fortællingen og bidrage til løsningen af de globale klimaudfordringer? Den debat er på programmet 18. oktober.

I debatten om klima og bæredygtighed står rejsebranchen ofte for skud som en af de store klimasyndere. Men hvordan kan branchen selv være med til vende fortællingen og bidrage til løsningen af de globale klimaudfordringer? Det kan man høre mere om, når vært på TV2 News Miriam Zesler styrer slagets gang under en paneldiskution om CSR i rejsebranchen under et event i Øksnehallen den 18. oktober. Bag eventen står TravelInsights.

De gode klimafortællinger

Eventet sætter fokus på CSR i rejsebranchen med inspiration og håndgribelige råd til at arbejde med CSR. Herunder hvordan man skaber de gode fortællinger om klima, bæredygtighed og social ansvarlighed. F.eks. hvorfor bæredygtighed ikke bare er filantropi - men også god business

Deltagerne kan bl.a. møde livsstilsekspert fra ‘Kender du typen’, Flemming Møldrup og social business-ekspert og prisbelønnet forfatter Tania Ellis. Der vil efter debatten være eksklusiv adgang til pre-opening af Rejsemessen for Kvalitetsrejser, hvor der vil være mulighed for at netværke med kollegaer fra branchen. Dato 18. oktober 2019 kl. 13:30-16:00 Sted Øksnehallen, Halmtorvet 11,1700 København.

Se mere om Travelinsights og CSR


?