12.03.2019Møde & Event News

Restaurantkæde køber hotel

Cofoco har købt Hotel Copenhagen Crown med planer om at indrette arbejdsområder i lobbyen og arrangere åbne kulturoplevelser.

Hotellet har heddet Copenhagen Crown de sidste 30 år, men får nyt navn med ejerskiftet. Hotellet bliver Cofocos første. "Vi har igennem længere tid ønsket at gå ind i hotelbranchen og har ledt efter det rigtige sted i København, som vi nu har fundet på Vesterbrogade 41. Samtidig med købet af hotellets drift har vi fået mulighed for at købe bygningen. Dette giver os en unik mulighed for at skabe præcis det hotel, vi ønsker, og renoveringen er faktisk allerede i fuld gang. Vi forventer at hotellet står helt færdigt i løbet af sensommeren," siger siger Cofocos direktør og ejer Christian Lytje.

Arbejdsområde i lobbyen

Hotellet kommer til at indeholde 90 værelser, hvoraf et par stykker af dem har en lille tilhørende have. Derudover indrettes stueetagen med et større lobbyområde og en hyggelig gårdhave. Begge vil være åbne for både hotellets gæster og københavnere til kaffe, drinks og vin hele dagen igennem.

Hotellet planlægger åbne arrangementer over året, som for eksempel koncerter, foredrag, vinsmagninger og andre oplevelser der bringer mennesker tættere sammen. Kilde: Cofoco.

Se mere om Cofocos nye hotel


?