20.12.2018Møde & Event News

Rund fødselsdag hos Kursuslex

Key Account Manager Charlotte Jørgensen fylder 50 år den 22. december.

Rigtig mange af Kursuslex' partnere kender Charlotte Jørgensen som en altid positiv stemme i telefonen. Charlotte har et beundringsværdigt overblik. Ingen er i tvivl om, at hun har styr på sine ting. Charlotte har årelange relationer i branchen, og hun er en fantastisk rådgiver, når det gælder om at finde de rigtige medier til at markedsføre Kursuslex' partnere over for mødeplanlæggerne.

Snart 10 års jubilæum

Når Kursuslex afholder MødeMekka, står Charlotte ved sin computer og hjælper mødeplanlæggerne med at komme i kontakt med præcis de mødesteder, som passer bedst til behovet. Til august næste år har Charlotte været hos Kursuslex i 10 år. I den tid har hun opbygget tætte og ofte personligt relaterede kontakter både i Danmark, Sverige og Tyskland. Og hun taler ubesværet tysk, fordi hun selv har boet i Tyskland gennem en årrække.

Som Kollega er Charlotte uvurderlig på grund af sin altid positive attitude og sin grundige ordenssans. På fotoet ses Charlotte (t.v.) ved sidste års Møde & Eventmesse (som i 2019 skifter navn til Nordic Meetings & Events Expo) sammen med salgs- og marketingdirektør, Olina Jægergaard som "præmie-piger" ved uddelingen af Møde & Event Award.

Stort tillykke til en super kollega

Privat er Charlotte gift med major Søren Philip Jørgensen. Hun er mor til de to sønner Frederik (21 år) og Jonas (18 år). Fødselsdagen fejres privat, og alle kollegerne hos Kursuslex ønsker Charlotte et stort tillykke med dagen og de bedste ønsker for fremtiden.

Se mere om Kursuslex


?