23.04.2019Møde & Event News

Så er stemningen skabt

Indenfor er der hyggeligt og højt til loftet. Lige udenfor ligger vandet, havnen og byens smukke vartegn. Ny partner hos Kursuslex og Konference.dk.

Nordatlantens Brygge er ny partner hos Kursuslex og Konference.dk. Det charmerende møde- og konferencelokaler ligger midt i det klassiske christianshavnske pakhus- og havnemiljø - med en fornem panoramaudsigt over København, Nyhavn, Operaen og Skuespilhuset. Det 240 år gamle pakhus, der nænsomt blev gennemrestaureret i 2003, har bevaret sin nordatlantiske sjæl, og huset fremstår i dag som et velfungerende og særdeles attraktivt konference- og mødested i København.

Altid aktuelle udstillinger

Pakhuset bliver til dagligt brugt som kulturhus for de Nordatlantiske møder, og der er løbende spændende udstillinger og events. Et arrangement kan evt. kombineres med en guidet tur eller velkomstdrink i den aktuelle udstilling. På samme vis kan den private havneplads lige uden for pakhuset anvendes til møder, konferencer eller events.

Op til 370 gæster

Den smukke bygning for enden af Strandgade rummer velfungerende mødelokaler på øverste etage med plads til op til 180 deltagere i samme rum. Men i alt rummer lokalerne samlet 370 personer. Der er plads til 120 spisende. Derudover findes 2 mødelokaler og 3 gruppelokaler.

Læs mere om Nordatlantens Brygge


?