09.04.2019Møde & Event News

Så lukker vi op for næste studietur

Kom med ind bag murene hos 4 skønne møde- og eventsteder i København og slut af med en god middag på SUKAIBA.

Kom med ind bag murene hos 4 skønne møde- og eventsteder i København og slut af med en god middag, hvor du ved selvsmag og selvsyn kan vurdere de kulinariske kvaliteter, mens du får mulighed for at tale med de ansvarlige fra dagens besøgte mødesteder og mingle med de øvrige deltagere på disse nye eftermiddags-busture rundt til mødesteder i København.

Studieturene er oplagt for dig, der har brug for inspiration til dine arrangementer og gerne vil se og opleve, hvad møde- & eventstederne kan tilbyde, med egne øjne. Samtidig er studieturen en god netværksmulighed, hvor du både får talt med repræsentanterne fra de forskellige steder og med ”kollegaer” fra andre virksomheder.

Middag hos SUKAIBA på Bella Sky

Næste tur foregår den 29. april med start kl. 14.00, med opsamling i Edelskov VIP-bus over for DGI-Byen, og vi slutter kl. 20.30 efter en lækker middag på toppen af AC Hotel Bella Sky, nemlig på SUKAIBA (foto), hvor også repræsentanter fra alle 4 venues spiser med. Turen er All Inclusive og gratis for dig, som arrangerer og/eller booker møder, events m.m., og ønsker inspiration til dine fremtidige aftaler.

Se mere om hotelturen den 29. april


?