03.06.2019Møde & Event News

Sådan bliver du grøn til møderne

Læs det nye Møde & Eventmagasinet online og få eksperternes tips til ansvarlige møder. Læs også det inspirerende tema om historiske mødesteder.

”Hvis jeg skal fremhæve ét sted, hvor man under alle omstændigheder skal sætte ind nu, så er det plastic. Plastic er no go!” siger blogger i bæredygtighed, Dorthe Scott Jensen i det nye Møde & Eventmagasinet. ”Der er mange små bæredygtige ændringer, som man med fordel kan indføre allerede nu. Det værste, man kan gøre, er at vente, til man kan gå all in. For så bliver processen frem mod bæredygtighed rigtig lang.” understreger hun.

De unge fravælger de uansvarlige mødesteder og leverandører

Grundlæggeren af Go Green Denmark, Pia Ratsach understøtter denne holdning: ”Den nye generation tilvælger virksomheder med ansvarlige værdier. Det viser vores analyser. Vi oplever et epokeskifte. De unge tænker: ”Jeg kan nøjes med”. De ældre tænker stadig ofte: ”Jeg har ret til”. De virksomheder og mødesteder, der er synlige omkring ansvarligheden, bliver vinderne på sigt. Go Green Denmark skulle gerne være unødvendige om 10-15 år, når ansvarlighed er en selvfølge.”

Historiske mødesteder

I det nye magasin har vi ikke kun fokus på ansvarlige møder. Du finder også et tema om historiske mødesteder og alle de aktiviteter, der kan kobles op på møderne. I alt får du 100 siders inspirerende læsning om møder, mennesker og måder.

Læs Møde & Eventmagasinet fra start

Gå direkte til eksperternes tips til ansvarlige møder


?