Advertorial

"Sådan har du ikke holdt møde før"

Mens de andre sidder i kø på motorvejen, kan du og din mødedelegation sidde tilbagelænet til møde hos en af de 27 partnere i Nordjyske Møder.

Mød en gudsbenådet historiefortæller på Voergaard Slot, mærk fællesskabet under stjernerne i bålhytten ved Hotel Fårup, kom "back stage" ved kæmpe-akvarierne ved Nordsøen Oceanarium, lyt til musikhits ved ”De Syngende Træer”, mærk dit eget mod i Klatreparken Aalborg. Og meget, meget mere!

Mens de andre sidder i kø på motorvejen, kan du og din mødedelegation sidde tilbagelænet i renæssance stole på Voergaard Slot i Nordjylland og nyde en fælles morgenmad. I er netop fløjet ind fra København eller kommer fra en kort køretur fra f.eks. Aarhus. Slottet er én af de 27 partnere, som er med i netværket Nordjyske Møder.

Det er også på Voergaard Slot, du kan se blodpletterne, der ikke vil forsvinde og beundre ægte kunstværker af bl.a. Rubens, Rafael.

Prøv noget skævt og anderledes

"Vi kan noget sammen," siger Jane Pilgaard fra Nordjyske møder. Hun er mødeplanlæggernes forlængede arm og har selv prøvet, hvad det gør ved mødedeltagere at sidde under en kulsort stjernehimmel i en lun bålhytte og spise ”Fårup Gryde” og popcorn over bål ved Hotel Fårup. Og hun har oplevet begejstringen hos mødedeltagere, der har været med til at fodre kæmpefisk i Nordsøen Oceanarium. Hun har hørt deltagernes glæde, når de genoplever ”De Syngende Træers” musikhits i parken ved AKKC. Hun har tilmed oplevet på egen krop, hvad samvær og back up gør ved én, når man mentalt støtter hinanden i Klatreparken Aalborg.

Jane Pilgaard kender sine 27 partnere så godt, at du ved én opringning kan få et hav af gode ideer til at overraske dine mødedeltagere, når du skal i gang med at planlægge kommende møder. Hvad med f.eks. en tillidsevent, hvor I guider hinanden i golfvogne med ”blind” fører?

Styrk den ubevidste tænkning

Lige så forskellig, Nordjylland er fra resten af landet, lige så hurtigt kommer du frem til høj himmel og følelsen af at være væk fra de daglige vaner. Turen fra København tager 35 minutter med fly. Og så er der lige det med naturen. Intet andet sted end ved havet, klitterne og de store skove og parker kan vi opnå det, som psykologerne kalder for "ubevidst tænkning". De 27 partnere i den nordjyske sammenslutning byder på oplevelser og natur, som du ikke finder noget andet sted i landet.

Der er en grund til, at der er 32 daglige flyafgange mellem København og Aalborg. Nordjyske Møder og hele landets mødeplanlæggere kan planlægge noget sammen, som ikke fås noget andet sted i landet.

Se mere om Nordjyske Møder


?