05.09.2017Møde & Event News

Hotel fyrer alle!

Hotellet tager ikke mødeaftaler ind for 2018, og ingen aner, hvad der sker fremover.

"Vi kan ikke tage imod nye aftaler for 2018, for vi ved ikke, om døren står åben for hoteldrift i 2018," siger General Manager Susanne Jensen First Hotel Marina i Vedbæk til Kursuslex. "Vi er ved at dø af nysgerrighed for at vide, hvad der skal ske med stedet, men lige nu aner vi absolut intet. Vi ved kun, at hele medarbejderstaben er opsagt fra det nye år, og vi søger alle sammen nye jobs."

"Her er en god stemning blandt personalet, fordi vi er gode til at holde hinanden oppe," siger hun. "En hel verden står åben for os."

Medarbejderantallet på First Hotel Marina er på cirka 30 personer i alle faggrupper, og på Kursuslex' spørgsmål, om ikke nogen burde ansætte hele flokken, når nu de fungerer så godt sammen, svarer Susanne. "Det kan jeg kun anbefale. Vi er en gruppe mennesker, som er rigtig glade for hinandens selskab."

Ejeren ønsker ikke at udtale sig

En oprigning til ejer af First Hotel Marinas bygninger, Lars Christiansen, har ikke ført til yderligere oplysninger. "Jeg har ingen kommentarer," lyder det korte svar herfra. Heller ikke First kædens informationschef, Erlend Ellingsen kender svaret. "Det stemmer, at aftalen med Hotel Marina udløber i december. Vi ejer ikke hotellet/ejendommen, og ved desværre ikke, hvad ejeren vil foretage sig med grunden/bygningen, når lejeperioden slutter. Vi ønsker dem uanset hvad held og lykke videre," skriver han til Kursuslex.

Svaret på, hvad der kommer tli at ske med bygningerne kan komme fra alle kanter, mener Susanne Jensen. "Vedbæk er en lille landsby, så det kan sagtens ske, at vi hører nyheden udefra, før ejeren selv eller First kommunikerer det ud," siger hun

Se mere om First Hotel Marina


?