11.10.2019Møde & Event News

Savner du inspiration til dine arrangementer?

Meeting Live Vest er messen for dig, der booker møder og overnatninger. Kom til Messe C, Fredericia den 12. november og få det hele med!

For 2. år i træk afholder Kursuslex en stor messe vest for Storebælt. Mød 100 mødesteder, som stiller op med spændende udstillerstande og alt "det sidste nye". Mellem dine besøg hos kontaktpersoner fra mødestederne kan du deltage i åbne foredrag, som gør dig klogere på den digitale udvikling lige nu.

Sådan skaber du kultur med møder

Blandt andet kan du høre et super aktuelt foredrag med Magnus Sallbring, direktør for kultur & marketing hos Atea. Han giver eksempler på, hvordan Athea skaber succes´er med kundekonferencer og sponsorater. Og han fortæller, hvordan man opbygger kultur med møder. Deltagelse på messen og i foredragene er gratis for dig, som booker mødesteder, events, foredrag m.v.

En særlig hyggeligt stemning

Messen var stor succes sidste år med en en rigtig hyggelig stemning, masser af inspiration og i år med flere stærke foredrag under temaet "Mennesket vs. teknikken". Du kan også høre videnskabsjournalist Lone Franks foredrag om fremtidens vindere. Det er dem, der midt i det digitale kaos evner at styre deres opmærksomhed, regulere deres følelser og kontrollere deres motivation. Lone Frank fortæller, hvordan du bliver én af dem.

Mange interessante udstillere

Mød de mange udstillere i form af hoteller, kursuscentre, udstillingsvenues, sammenslutninger af geografiske destinationer, transportselskaber, cateringfirmaer, foredragsbureauer m.v. De fleste udstillere kommer fra Jylland og Fyn, men der er også mange spændende mødesteder fra København og det øvrige Sjælland.

Se mere om Meeting Live Vest i Fredericia.


?