12.08.2019Møde & Event News

Scandic Falkoner nyåbnet

Efter mere end 2 års renovering og udbygning genåbnede Scandic for nylig Frederiksbergs ikoniske hotel og eventscene i Falkoner Centret.

Det er Scandics 2. hotelåbning på mindre end 1 år, og det nye hotel er en del af en ekspansiv, dansk vækststrategi de kommende år. Mere end 2 års ombygning, renovering og udbygning af Falkoner Centret på Frederiksberg er overstået.

Antal værelser fordoblet

Scandic Falkoner har i forbindelse med om- og udbygningen fået fordoblet værelseskapaciteten, så den nu lyder på 334 værelser. I kontrast til tidligere vil Falkoner nu række ud til lokalmiljøet med etableringen af en helt ny facade med bar og restaurant mod gaden. Videre vil Scandic også drifte de historiske Falkonersale, som tidligere har huset legendariske kunstnere som eksempelvis Rolling Stones, Louis Armstrong og Leonard Cohen.

1 nyt hotel hvert år

I september sidste år lancerede hotelkæden et nyt 370-værelses hotel i Kødbyen på Vesterbro, og derudover vil Scandic åbne et nyt hotel i Danmark hvert år indtil 2023 – 3 i København og 1 i Aarhus. ”Med åbningen af Falkoner viser vi endnu en gang, at København er et kernemarked for os. I de kommende år har vi lagt en ekspansiv, dansk vækststrategi, fordi vi har stor tro på København som destination. Til de kommende hoteller søger Scandic mere end 700 nye medarbejdere.

Om Scandic Falkoner

Svanemærket hotel • 334 topmoderne og nyrenoverede værelser • 12 nyistandsatte og fleksible mødelokaler • 2 historiske sale. Den største med plads til knap 3000 personer. Restaurant med plads til 350 mennesker, cocktailbar, cafe og fitnessrum. Let adgang med både metro og tog samt parkeringsmuligheder tæt ved.

Se mere om Scandic Falkoner


?