06.03.2018Møde & Event News

Se film og fotos fra Møde & Eventmessen

Der lyttes, der læres, der mødes, der spises, der mingles, der smiles - der købes. Se eller gense stemningen fra Møde & Eventmessen.

"Det er meget bedre end bogmessen," sagde en begejstret Maise Njor, som var én af mange foredragsholdere på Møde & Eventmessen. Fra morgen til aften beviste en af de mest progressive brancher, hvor meget nyt, der sker inden for møder og events. Hos Sinatur kunne man finde sammen om det lange mødebord med lækkerier i midten, hos MeetingLillebælt havde de en fest kørende som bevis på al den energi, der findes her. Og også de øvrige 5 destinationer viste varitation og samarbejde i forbindelse med geografisk bestemte møder. Man fornemmer tydeligt, hvad hver destination har af fællesnævnere, når udstillerne går sammen og er kolleger - næsten - for en dag.

Der er mening med vildskaben

Messen viste både de helt små detaljer med borddækning, det nye inden for catering og anretning (du milde hvor sker der meget på den front) og alt det søde, som på alle måder befinder sig helt oppe i luksusfeltet i 2018. Hvor det for 5 år siden var dårlig stil at bruge for mange penge på events, er både de aktive og de hjerneudfordrende events til gengæld vendt tilbage med fornyet styrke og kreativitet. Biler, escape rooms, sejlbåde og hjemmebyggede ditto viste sig frem blandt de omkring 300 udstillere. Der er liv omkring møderne - og livet har mening - det er stadig resultaterne, der kommer først. Selv når mødeplanlæggere vælger mødesteder ved vandet, pointerer 5 tilfældigt udvalgte mødeplanlæggere over for Kursuslex, at møder ved vandet giver både ro og nydelse. Men nærhed til vand er aldrig første prioritet ved valg af mødested.

Se fotos fra messen

Se filmen fra messen


?