23.04.2019Møde & Event News

Se videoen fra Nordic Meetings & Events Expo

Fik du mødt, fik du hørt, fik du oplevet? I to dage blev mødeplanlæggere klogere på fremtidens muligheder for både steder og indhold ved møderne.

Hvis du var på Nordic Meetings & Events Expo ved du, hvor mange nye muligheder, der findes for mødesteder og måder at afvikle sine møder på. Måske talte du med det nye mødested ”Blank”, hvor alle vægge, gardiner, borde, stole m.v. er kridhvide for, at man selv kan skabe designet. Måske blev du grebet af event-kunstneren hos ”Color Hotel Skagen”, som laver ”Mental Fitness” i form af male-sessions. Endda med et virkelig flot og varigt resultat til følge.

For dem der er trætte af evindelige apps til møderne

Måske fik du en snak med den digitale gæstekommunikation ”GoodiePack”, som er et prisvindende software-værktøj til bl.a. velkomstpakker ved events og konferencer - uden brug af apps. ”Vi går i mod en fremtid, hvor gæster ikke vil downloade apps for ‘engangsbesøg’. Derfor har vi skabt GoodiePack, siger stifter og CEO, Lisa Dalsgaard, GoodiePack.

Bæredygtighed og teknologi præger fremtiden

Måske var du en af de mange, som satte en lille time af til at høre den internationale fremtidsforsker, Dr. James Bellini, som fortalte om teknologisk udvikling og bæredygtighed som de 2 største indflydelser i fremtiden. Og ligesom mange andre nåede du måske også at høre foredragsholder Bastian Overgaard vise noget om facilitering med stilhed. ”Vi når ikke hinanden uden stilhed,” sagde han. ”Stilhed skaber fokus og respektfuldhed.” Blot fordi mange mennesker er sammen, er det ikke ensbetydende med, at nogen skal tale hele tiden.

Nordic Meetings & Events byder på så mange input, at den enkelte altid vil kunne finde noget nyt, noget relevant, noget sjovt og noget lærerigt med relevans for netop ens egne møder.


?