29.10.2019Møde & Event News

Sinatur køber og bevarer skoven

Sinatur Hotel & Konference køber 1 m2 skov, hver gang der bliver booket et møde eller en konference på et af landets 6 hoteller.

Fremover bidrager konferencegæster på landets 6 Sinatur-hoteller til at genoprette naturområder og sikre truede dyr og planter. Fra den 1. november 2019 køber Sinatur Hotel & Konference 1 m2 skov via Den Danske Naturfond, hver gang der bliver booket et møde eller en konference på et af landets hoteller.

Naturfonden arbejder for at sikre kommende generationer adgang til den vilde natur, som findes rundt om i landet. "Den Danske Naturfond genskaber naturområder, der får lov at udvikle sig på egne præmisser, og det vil vi gerne støtte. Vi har jo netop valgt at drive hotel på naturens præmisser," siger Kari Brandsgård, der er direktør for Haraldskær Sinatur Hotel og Konference.

Skov som julegave

Udover at købe et stykke jord for hver konference/møde, der afholdes på et af Sinatur-hotellerne, har hotelkæden også besluttet, at årets firmajulegave til kunder og samarbejdspartnere bliver et stykke dansk natur. "Vi har rigtig mange møder og konferencer på Sinatur-hotellerne, og når vi samtidig køber 2.250 m2 dansk natur som en del af årets firmajulegave, bliver det hurtigt til mange kvadratmeter. Vi har planer om at invitere både vores medarbejdere, som fokuserer på ansvarlighed og bæredygtighed hver eneste dag, og de samarbejdspartnere, der hjælper os med at gøre en forskel, med ud og vandre i ”vores” beskyttede skovområder i selskab med en naturvejleder."

Naturbilleder på væggen

Når gæsten bekræfter sin konferencebestilling, sender Sinatur et "Skovbevis" fra Den Danske Naturfond: En fin naturtegning på kunstpapir, som er lige til at ramme ind og hænge op. "Beviset minder om, at det nytter, når vi går sammen om at beskytte vores natur," påpeger Kari Brandsgård.

"Sinatur Hotel & Konference er lige blevet kåret som Danmarks Bedste Hotelkæde, og det skyldes blandt andet, at vi inspirerer gæster, leverandører og samarbejdspartnere til en mere klimavenlig adfærd. Hen over vinteren tilbyder vi fx også 20% rabat på møder og konferencer til gæster, der har klimamål som en del af deres strategi, og vi tilbyder at dele vores erfaringer med dem. For jo flere vi er, og jo mere viden vi deler, jo bedre kan vi passe på naturen."

Se mere om Sinatur Hotel & Konference hotellerne


?