12.09.2018Møde & Event News

Sinatur tog titlen som "Årets Hotdog Konge"

Køkkenchef Mikael Læborg Madsen fra Haraldskær Sinatur Hotel & Konference solgte over 250 blomsterdekorerede "hotdogs of nature" på dagen.

Det er ikke enhver, da kan kalde sig "Årets Hotdog Konge", men det kan Mikael Læborg Madsen på grund af hans og Sinaturs version af "Dog of Nature", som blev den mest sælgende på Arhus Foodfestival. Kokken fra Haraldskær Sinatur Hotel & Konference solgte over 250 blomsterdekorerede hotdogs i løbet af eftermiddagen.

Der blev i løbet af eftermiddagen dystet i kategorierne: " 1: Årets Hotdog: Den mest velsmagende", 2: Hotdog Konge: Den bedst sælgende samt 3: Den innovative hotdog: den mest kreative. Dysten foregik for nylig på Århus Foodfestival, hvor populære, anerkendte, kendte og ukendte kokke, pølsemænd og slagtere gav deres bud på en fortolkning af den klassiske hotdog.

Pengene går til Care Danmark

Dermed bidrog Sinatur og Mikael Madsens team kraftigt til, at i alt 181.110 kroner blev samlet ind til Care Danmark, som fik alle pengene fra salget af de ekstraordinære hotdogs.

Sinaturs fortolkning af årets mest velsmagende gourmethotdog er fundet i naturen og hos lokale, danske producenter, der ligger tæt på Sinaturs 6 konferencehoteller. Hvor folk flest vælger sennep, ketchup, remoulade, ristede løg og agurkesalat, har Mikael Læborg Madsen i samarbejde med kokketeamet skabt en helt ny fortolkning, hvor brødet til Sinaturs hotdog er et sundt grovbrød med gryn på. Urter og blomster er plukket i skoven og ved strandkanten og med til at give kant, smag og farve, mens løgene er syltet sødere i lokale hindbær fra Thyregod. Sinaturs hotdog er toppet med forårsløg og tørret grisehud, der giver en sprød og lækker flæskestegsmag.

Kan smages på Sinaturhotellerne i uge 37

 Kåringen som danmarksmester fejres på alle 6 Sinatur hoteller, hvor man kan smage den smukke hotdog i hele uge 37.

Se mere om Sinatur Hotel Haraldskær


?