01.10.2018Møde & Event News

Skal I "on air" til næste møde?

I befinder jer i et webinarstudie hos Pharmakon Konferencecenter. Herfra er I online og i dialog med alle, der er tilmeldt dit webinar, uanset land.

Kursuslex' partner "Pharmakon Konferencecenter" har indrettet et  inhouse Webinarstudie, som nu kan lejes af enhver med et budskab, som med fordel kan formidles online til mange mennesker med mulighed for direkte interaktion med tilhørerne, uanset hvor i verden, de befinder sig. Pharmakon står for al teknik, lyd, lys formidling m.v. Den, som står i studiet kan og koncentrere sig om sit budskab og dialogen med de øvrige deltagere uden tanke på digital, teknisk formåen. Det ansvar hviler på alene på webinar teknikerne. Pharmakon Konferencecenter er nonprofit. Det betyder, at overskuddet går til stedets forskningsafdeling inden for sikker og effektiv brug af medicin.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et online-seminar/kursus, hvor man møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere direkte på nettet. Man kan se underviserens slide-præsentation, billeder, dokumenter m.v. online. Undervejs kan man også chatte og stille spørgsmål til underviseren uanset, hvilket land man befinder sig i. Deltagerne kan sidde derhjemme eller på kontoret foran deres computer-, tablet- eller mobilskærm og høre og dele viden med mennesker, der befinder sig et helt andet sted i verden. Eller bare gerne vil have en nem, digital online konference uden at bruge tid på transport.

Fordelene ved et webinar

Webinaret er oplagt som introduktion eller opfølgning til fysiske kurser. Eller som meningsudveksling, erfaringsudveksling, idegenerering, salgsopfølgning og faglig formidling m.v. til mange deltagere, som befinder sig geografisk langt fra hinanden.

Se mere om Pharmakon Konferencecenter


?