Advertorial

Skal jeres næste møde være i Hamborg?

I Hamborg kan I vælge mellem møde- og eventsteder i verdensklasse.

Hamburg er tæt på. Hvis I skal holde møder i den nordtyske metropol, kan I være fremme ved frokosttid, uanset om I kommer fra Jylland, Fyn eller Sjælland. Og når I er fremme ved jeres udvalgte bykvarter, kan møder, pauser og events afvikles inden for gåafstand og uden spildtid.

Stemningsfulde klubber og knejper

Hvad kunne I bedst tænke jer? En af de små, hemmelige locations? Eller et overdådigt, men afslappet hotel med udsigt over søen Alsteren? Vil I ind på en af de små knejper om aftenen, hvor ølsommelieren ved, hvad han taler om? Eller lytte til store musiknavne som en afslutning på dagen? Hamburg er berømt for sin kunstneriske scene, og musik er en stor del af kulturen.

Vil I opleve en autentisk, maritim atmosfære i havneområdet? Eller afholde en kongres i byens nye kongrescenter med plads til 12.000 gæster? Eller måske stige til himmels med Europas længste rulletrappe til toppen af ”Elphi” i området Speicherstadt, som er på Unescos liste over verdensarv med sin historie, karakterfulde restauranter og intime spillesteder.

I kan også vælge at slå jer ned i kvarteret Övelgönne i den vestlige del af byen, hvor gigantiske containerskibe sejler tæt forbi mødelokalerne og de små strandrestauranter ved bredden. Hamburg er en velhavende by, så uanset hvilket kvarter, I vælger, vil I nyde godt af et stort udvalg for et kræsent publikum, også hvad ansvarlighed og bæredygtighed angår.

Blandt de spændende mødesteder i Hamborg er fx ÜberQuell, CCH - Congress Center Hamburg, Fischauktionshalle, Altes Mädchen og Gerresheim Hagenbeck.

Få råd og forslag hos Hamburg Convention

Hos Hamburg Convention kan I få gratis råd og forslag til mødesteder og events hos engelsktalende eksperter. Tag fx en snak med Marketing Manager Karin Samland. Hun kender alle de gode steder. Både ’hidden places’, skæve mødesteder og overdådige konferencesale. Send en mail til: karin.samland@hamburg-convention.com eller ring på: 0049 (0)40 / 30051-614.

Mød Hamburg Convention på MødeMekka 26. oktober

Hamburg Convention er repræsenteret med to borde på næste MødeMekka den 26. oktober. Så du kan nemt booke et speedmøde på dagen i det nye Scandic CPH Strandpark. Her kan du også hilse på repræsentanter for Empire Riverside Hotel Hamburg, Fraser Suites Hamburg samt Ameron Hotel Speicherstadt Hamburg.

Se mere på hamburg-convention.com


?