12.03.2018Møde & Event News

Slå jer løs i en autentisk sukkerhal

Det er råt, det er direkte ved Københavns kanaler, det er anderledes, og det er på alle måder fleksibelt. Sukkerhallen er ny partner på Konference.dk.

Sukkerhallen på Langebrogade i København ligger lige ved vandet og 400 meter fra Christianshavn Metro St. Stemningen bærer præg af bygningernes fortid og beliggenhed ved havnen. Hallens fantastiske udsigt til havnens vand og lys gør sit til at løfte stemningen. Her er man tæt på byens puls med havnebusser, cyklister og tårne. Hallens udtryk og originale omgivelser gør det nemt at tænke stort og alternativt – det giver næsten sig selv.

Fleksibel indretning

De flytbare møbler gør hallens indretning ny hver gang, og der er rigtig mange måder for at designe med lys, så man får en ganske særlig stemning over de rå søjler og høje vægge. Hallen egner sig både til et strategisk seminar med stolerækker, til teammøder med arbejdsstationer og til mobile møbler og farver, som står i kontrast til hallens øvrige udtryk. Hallen har fine muligheder for at integrere en scene eller et dansegulv, hvis der skal være fest..Hallen har et behageligt indeklima, og der er fremragende lydforhold til musik og præsentationer.Produktpræsentationer og modeshows er som skabt til disse omgivelser.

Et link til kolonitiden

Sukkerhallen har bevaret sit historisk relaterede navn. Men på trods af det rå ydre møder man som gæst altid en imødekommen og serviceminded indstilling fra Sukkerhallens konferenceansvarlige. Her er der overskud mellem mennesker og hjælp til både de store linjer og de små detaljer. Sukkerhallen er et rart sted at gøre noget nyt – uformelt og anderledes, fordi rummet favner næsten alt, hvad man kan finde på af udtryk, opvisninger, opstillinger, boder eller helt fredelige stolerækker.

Se mere om Sukkerhallen


?