Advertorial

Slip tankerne fri!

”Kan du mærke duften? Det er frisk havluft!”. Sådan lyder det ofte på p-pladsen, når mødegæsterne til Konference & Hotel Klinten ankommer.

Der sker en forvandling i os mennesker, når vi er ved vandet. Det rammer noget dybt i os. Det mærkes her ved Rødvig Stevns, hvor stemningen tilmed styrkes af nærværet inden døre.

”Vand drager,” siger direktør Jens Tornager, Konference & Hotel Klinten i Rødvig Stevns på Sydsjælland. ”Vi ser, hvordan vores gæster får en helt anden ro over sig, allerede når de ankommer. Det er, som om der er mere plads til ideerne og tankerne her, hvor vi også gør meget ud af, at folk føler sig velkommen og aldrig overlades til sig selv. Man får større udfoldelsesevner, når man er tryg, og der er højt til himlen.”

Konference & Hotel Klinten ligger så tæt ved vandet, at man kan sidde i vandkanten, blot man har fem minutters pause. Fra mødelokalet ser man ud over vandet, og der er havudsigt fra 24 af hotellets 58 værelser.

Ro eller aktiv i vandet

”Vores mødegæster bruger nærværet til havet på meget forskellige måder,” siger Jens Tornager. ”Nogle får en masse energi og hopper begejstret i vandet, andre bliver eftertænksomme og stille.” Konferencekoordinatoren på hotellet er erfaren vinterbader og tager gerne grupper med i vandet året rundt. Men man kan også bare sidde i en stol og lade udsigten afspille sig selv med havnens sejlbåde og aktive kuttere. Eller man kan følge en af de nærliggende vandrestier. Hotellet arrangerer også yoga, duftworkshop og teambonding. Og i godt vejr kan man holde møde i ”Hesteskoen” tæt ved stranden.

Picnic og hjemmelavet mad

”Nogle af vores gæster får picnic ved stranden,” siger Jens Tornager. ”Det er som regel kaffe og kage, der er i kurven. Frokosten her på stedet vil man nemlig nødigt undvære. Den er kendt for sine lækre råvarer og det store udvalg af hjemmelavet mad. Så de fleste gæster foretrækker at spise frokost og middag i restauranten, hvor de får det hele med.”
Som noget særligt stiller hotellet en såkaldt ”Trust Bar” til rådighed om aftenen. Som navnet antyder, krydser man selv af, hvad man har taget i fuld tillid fra hotellet. Der findes også en ”Klintehule” med billard og andre aktiviteter til fællesskabet. Har man lidt mere tid, kan man besøge Unescos Verdensarv i form af Stevns Klint eller Koldkrigsmuseet, som ligger tæt ved.

Se mere om Konference & Hotel Klinten


?