08.01.2018Møde & Event News

Small Danish Hotels har fundet en perle

Hotelkæden opruster med en nordsjællandsk strandperle og repræsenterer nu 80 hoteller i hele landet.

Small Danish Hotels åbner året med en stærk udvidelse. Hotel Gilleleje Strand går med på holdet og styrker dermed kædens tilstedeværelse på Sjælland. Med sin placering klods op og ned ad både by, strand og havn udgør badehotellet en stærk tilføjelse til produktkataloget hos Small Danish Hotels, forlyder det i en pressemeddelelse.

”Hotel Gilleleje Strand er af flere årsager en værdifuld udvidelse af medlemsskaren. Hotellet ligger i det eftertragtede Nordsjælland, som har en høj stjerne hos vores danske og nordiske gæster,” siger direktør i Small Danish Hotels, Jørgen Christensen.

Hotellet er en charmerende ældre sag fra 1896, men er moderne indrettet og nyrenoveret. Fra de 25 værelser har hotelgæsterne udsigt til enten havet, fiskerihavnen eller bytorvet, og de kulturelle tilbud i nærområdet bugner. Det mere end 120 år gamle strandhotel har dog behov for at styrke sin synlighed og tiltrække flere gæster, og derfor har hotellet nu sluttet sig til Small Danish Hotels.

”Sammen med Small Danish Hotels ønsker vi at positionere os stærkere i det danske hotellandskab og sprede budskabet om vores skønne hotel og attraktive omgivelser. Kæden repræsenterer et bredt fagligt netværk og landsdækkende markedsføringskanaler, og samtidig føler vi os hjemme i kædens værdisæt. Derfor ser vi meget frem til samarbejdet,” siger Gitte Artby, direktør på Hotel Gilleleje Strand.

Med tilføjelsen af den nordsjællandske strandperle tæller Small Danish Hotels nu 80 hoteller fordelt over hele kongeriget. Overnatningsstederne er individuelt ejede, men hele medlemsskaren byder på kerneværdier som personlig betjening og godt værtskab.

Se mere om Hotel Gilleleje Strand


?