06.10.2020Møde & Event News

Søpindsvin og hestemuslinger ved mørkets frembud

Fiskeslagteren i Kødbyen forvandles ved aftentid til et spisested, hvor du kan samle op til 12 personer.

’Fiskeslagteren Private Dining’ slår dørene op i Kødbyen i København med kokkene fra Kødbyens Fiskebar bag gryderne. Her kan selskaber på op til 12 personer booke deres helt eget fiskegilde med alt fra skaldyr i etager til en klassisk treretters menu, eller en gourmetaften, hvor der nørdes med sjældne delikatesser.

Spisestedet huser i dagtimerne Kødbyens Fiskeslagter, hvor fiskeglade københavnere kan se dagens fangst an i butikkens store walk-in kølerum, inden de vælger, hvad der skal på middagsbordet.

Forventningen til den nye forvandling fra forretning til spisested efter lukketid er, at mange hungrer efter en restaurantoplevelse under trygge forhold, som når man inviterer helt privat.

Læs mere om Fiskebaren


?