Advertorial

Som at holde møde på et amerikansk college

Vingsted Hotel & Konferencecenter har et kæmpe udbud af sportsaktiviteter og andre former for fysisk eller mental aktivitet i forbindelse med møderne.

På amerikanske colleges kombineres indlæring og sport som det mest naturlige i verden. Viden og aktivitet går hånd i hånd. Det ved universiteterne alt om. Vingsted Hotel & Konferencecenter minder på rigtig mange måder om et amerikansk college. Udbuddet af sportsaktiviteter og andre former for fysisk eller mental aktivitet i forbindelse med møderne findes i en sådan overflod, at det er en sand fornøjelse at udvælge præcis de aktiviteter, som der er tid og lyst til. En lang række af aktiviteterne er tilmed gratis, når man holder møde på Vingsted. Konferencecentret har plads til 1500 mødegæster i topmoderne mødelokaler og ligger stille og natursmukt midt i Jylland, ikke langt fra Vejle.

Mødedeltagere på Vingsted Hotel & Konferencecenter kommer flyvende igennem mødetiden i mere end én forstand. Mødelokalerne, restauranten og husets ekstremt mange muligheder for aktiviteter og events i forbindelse med mødet gør opholdet optimalt både i forhold til at tilegne sig ny viden, være kreativ, involvere sig i hinanden, få ny energi og ikke mindst at føle sig ung og have det morsomt sammen. Opholdet på Vingsted Hotel & Konferencecenter er ligesom på et college opmærksom på, hvordan kombinationen af aktiviteter og faglighed benyttes til at styrke samvær, indlæring og kreativitet.

Vingsted har et enormt udvalg af events, som kan flettes ind i dagens program. Både de dage, hvor man kun har 10 minutter til energiopladning og de dage, hvor aktiviteterne skal fungere som en bevidst del af læringsformålet eller som regulær teambuilding.

Aktiviteterne findes inhouse

Vingsted Hotel & Konferencecenter har et team af fastansatte event-ansvarlige, som er eksperter i at kredse ind, hvad der kunne være den bedst egnede aktivitet for hver enkelt mødegruppe. De fleste vil f.eks. elske at suse igennem luften på Danmarks længste dobbelte zipline, og man kan sagtens vælge mange af stedets aktiviteter alene for at mærke suset eller glæden ved samværet. Men alle aktiviteterne kan også udsøges med et bestemt formål, hvis de faciliteres, og der følges op bagefter.

Vingsted har for eksempel sit eget ”Escape Room”, hvor deltagerne er nødt til at samarbejde om at komme ud af rummet, inden tiden er gået. Her kommer deltagernes individuelle styrker og personlighedstræk virkelig til udtryk, og deltagerne vil opleve en næsten virtuel fornemmelse, når de opholder sig i det autentisk indrettede rum fra 2. verdenskrig. Det er en meget virkelighedstro oplevelse at finde koderne og løse gåderne for at finde det sprængstof, som frihedskæmpere har gemt. Opgaven skal løses inden en time, før Gestapo dukker op.

Tema-lege og konkurrencer

Hver 5. gæst, som kommer på Vingsted, vælger at knytte en eller anden form for event eller aktivitet til mødet. Netop fordi aktivitetsniveauet er en af husets særkender. Mange besøgende er stamgæster, så Vingsted sørger for, at der hele tiden er nye typer af aktiviteter at vælge imellem. Alene under overskriften teambuilding findes der masser af aktiviteter, som inddrager den smukke natur i Ådalen, og der er altid sørget for, at eventen giver mening og ikke kun sker, fordi det er super sjovt. Med mindre underholdningen er formålet i sig selv naturligvis. Det er der ikke noget galt i. En af de populære events er ”TVE-kampen”, som er kendt fra TV3’s udsendelser, der blev optaget her. Denne event kan man stadig prøve, og deltagerne kan få testet deres styrke, balance, koncentrationsevne og taktiske tænkning.

Vingsted understreger, at man til enhver tid er velkommen til at benytte sig af eksterne leverandører. Det er bare sjældent, det sker, fordi stort set alt findes inhouse. Også de events som egner sig til fester, julefrokoster m.v.

Spritnye mødelokaler

Som gæst på Vingsted får man en god nats søvn og kan nyde godt af stilheden i de rolige værelser. Det 4-stjernede konferencested er professionelt og målrettet business segmentet. Der er i alt 30 mødelokaler og to haller med et samlet areal på ca. 2.500 m2 med plads til 1.500 deltagere i begge haller. I 2019 åbner den nye ”Vingsal”, som bliver et smukt designet rum med grøn udsigt og plads til ca. 800 personer afhængig af opstilling. Den nye konferencesal indrettes med det nyeste inden for AV- udstyr og får en teleskoptribune med 257 pladser, der kan ændre størrelse efter behov.

Se mere om Vingsted Hotel & Konferencecenter


?