06.03.2018Møde & Event News

Spritny konferencebygning står klar

Der er plads til 540 konferencegæster. Bygningens 3 etager er indrettet til at skabe anderledes møde- og konferencemiljøer.

Der er plads til 540 konferencegæster i helt nye faciliteter På Hotel Park i Middelfart. Den nye konferencebygning står nu færdig med 3 etager, som er indrettet med henblik på helt nye og moderne møde- og konferencemiljøer.

Det største mødelokale kan have helt op til 540 konferencegæster. Under bygningen er der en kæmpe parkeringskælder. At det lige netop er Hotel Park i Middelfart, der har udvidet, bunder i et ønske om at kunne tilbyde store konferencer til konkurrencedygtige priser uden for København.

Retfærdigt mødested

Hotel Park i Middelfart ligger  midt i Danmark og er derfor et oplagt valgt for virksomheder med filialer eller kunder fordelt over hele i landet. Det gør det nemt eller retfærdigt for alle konferencegæster at samles ét sted. Både dem der kommer i bil og ikke mindst via tog, idet konferencebygningen ligger blot 5 minutter fra perronen. Under bygningen er der en kæmpe parkeringskælder. Hotel Park er en del af Milling Hotels, som også tilbyder konferencefaciliter i Odense, Kolding og Maribo.

Se mere om Hotel Park MIddelfart


?