12.04.2021Møde & Event News

Steigenberger Alsik genåbner

Steigenberger Alsik Hotel & Spa i Sønderborg genåbner fra næste uge gradvist.

Steigenberger Alsik Hotel & Spa valgte som mange andre hoteller helt at lukke ned efter regeringens udmelding i december om skærpede coronarestriktioner. Nu er det 4-stjernede hotel i Sønderborg imidlertid klar til at slå dørene op igen, og hotellet genåbner fra næste uge gradvist igen.

Onsdag den 21. april åbner det to år gamle hotel igen for overnatninger, hvor gæster kan hente morgenmad i restauranten og bringe det til værelset, mens det er muligt at købe en hotelmiddag som ”Alsik To Go” og bringe den med til værelset.

Torsdag den 6. maj genåbner hotellets tre restauranter Alsik, Freia og Syttende. For alle tre restauranter gælder det, at der er krav om coronapas. Samtidig åbner Alsik sin konferenceafdeling i henhold til myndighedernes forsamlingsforbud

Fredag den 21. maj forventer hotellet endvidere at åbne sin spa- og fitnessafdelinger samt udsigtsplatformen Point of View på 16. etage.

Den gradvise genåbning følger nøje sundhedsmyndighedernes og regeringens krav til indretning, sikkerhed og sundhed, og Steigenberger Alsik Hotel & Spa understreger, at man fortsat afventer mange informationer fra myndighederne.

Læs mere om Steigenberger Alsik Hotel & Spa


?