08.06.2018Møde & Event News

Stor hotelkæde er partner i Pride

Denne hotelejers 190 hoteller deltager i Pride fejringen i bl.a. København og støtter dermed aktivt alle former for kønsidentitet.

"Vi har plads til alle," understreger Nordic Choice Hotels med hotelguruen Petter Stordalen i spidsen. Kæden er med egne ord "stolt partner i Pride Helsingfors, Oslo, København og Europride i Stockholm og Göteborg."

600 ansatte deltager i Pride

For at støtte alle former for mangfoldighed vil Nordic Choice Hotels lade 600 af sine ansatte deltage i paraderne i de forskellige nordiske byer. Samtidig vil der være tiltag ude på hotellerne hos Clarion Hotels, Comfort Hotels og Quality Hotels i de uger, paraderne foregår.

"Vi støtter Pride for at vise, at vores døre er åbne, uanset hvem du elsker, eller hvordan du identificerer dig som køn. Uanset, om du hedder Ali eller Ola, er flygtning, katteelsker, hundeelsker, homo, hetero eller handicappet, så har vi et værelse til dig," siger Petter Stordalen. De sidste 5 år har Clarion Hotels, en af kæderne i Nordic Choice Hotels, været partner ved Pride. I år er det hele koncernen, med 190 hoteller i Norden og Baltikum, som stiller sig bag budskabet.

Nyt logo på toiletterne fusionerer de 2 køn

Et af de synlige tiltag på kædens hoteller under selve Pride ugerne er et unisex logo uden på toiletdørene. "I dag er toiletterne unisex på de fleste hoteller. Men vi laver en ekstra markedsføring i forbindelse med Pride fejringen for at understrege og markere vores respekt for enhver kønsidentitet," siger Petter Stordalen. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Nordic Choice Hotels


?