08.11.2021Møde & Event News

Stor interesse for Rebild som mødedestination

Rebilds nye erhvervsturismeprojekt fik opmærksomhed på MødeMekka i København.

MEETNATURE er navnet på et nyt erhvervsturismeprojekt, der er skudt i gang i Rebild Kommune. Projektet har til formål at fremme erhvervsturismen i området.

Med Rebild National Park, Rebild Bakker og Rold Skov i baghaven har det været oplagt, at tage udgangspunkt i den smukke og unikke natur, Rebild har at byde på. Derfor arbejder MEETNATURE sammen med lokale aktører om at skabe særlige rammer for møder, kurser og firmaevents med naturen i centrum.

MEETNATURE deltog i slutningen af oktober på MødeMekka i København for at gøre opmærksom på Rebild som en spændende og anderledes erhvervsturismedestination, og for at få en snak med potentielle og kommende kunder.

Der var en stor interesse for MEETNATURE og Rebild, som en mulig destination for fremtidig erhvervsturisme på MødeMekka, hvor 12 store nationale og internationale virksomheder havde tilkendegivet deres interesse og booket tid til at høre mere om, hvad Rebild har at byde på.

”Jeg er utrolig begejstret for den store opmærksomhed og interesse der var for MEETNATURE og Rebild som erhvervsturismedestination. Det blev til 12 rigtig gode møder og jeg er ganske sikker på, at det bliver et gensyn med nogle af dem her i Rebild til deres næste firmaarrangement,” siger Helle Munch, projektansvarlig og destinationsudvikler bag MEETNATURE.

”Mange af virksomhederne efterspørger den skæve vinkel på et arrangement. De vil gerne overraske deres medarbejdere med en anderledes oplevelse og skabe en wow-faktor for dem, og her kan vi byde ind med alt fra guidede nattevandringer i troldeskoven til bueskydning og virtuel skattejagt i Rold Skov,” siger Helle Munch.

Se mere om MEETNATURE


?