16.08.2019Møde & Event News

Stordalen på nye opkøb

"Et af de vigtigste opkøb, jeg har gjort," siger Petter Stordalen. Som hotelleder eller mellemleder kan du  møde ham på OptiMeet 1. oktober.

”Opkøbet af Kämp Collection Hotels er en stor milepæl og en af de vigtigste forretninger, jeg har gjort i hotelbranchen," siger hotelguruen og ejer af Nordic Choice Collection (NCH), Petter Stordalen. Med opkøbet bliver Finland hotelkoncernens 3. største marked efter Norge och Sverige. "Som ejere af Kämp Collection Hotels bliver vi for alvor en vigtig spiller i norden," siger han. Kilde: Besöksliv.

Mød Stordalen på Optimeet

NCH ejer og driver mere end 200 hoteller, fordelt på flere forskellige brands, Choice, Clarion, Quality, Kämp samt en del private brands. Hvert brand har sine egne stærke kendetegn. Hør Petter Stordalen fortælle om, hvordan kæden anvender begrebet multibranding i sin verdensomspændende markedsføring. Han er taler på Kursuslex arrangementet for ledere og mellemleder i hotelbranchen OptiMeet 2019 på Clarion Hotel Copenhagen Airport den 1. oktober 2019.

Ideen bag Optimeet

Formålet med Optimeet er at skabe endnu bedre produkter og større indtjening. OptiMeet 2019 sætter fokus på ”best cases”, koncept-udvikling, mediebilledet og mødeplanlæggerne. Heldagskonferencen giver derudover masser af mulighed for netværksmuligheder.

Se programmet for OptiMeet 2019


?