26.09.2017Møde & Event News

Stort hotel renoverer for 12 mio

Værelser, bar og tag står for tur. Sidstnævnte får sortglaserede, håndstrøgne vingetegl - jo, jo.

Hotel Koldingfjord har sammen med hotellets ejere besluttet at gennemføre en omfattende renovering af taget på hovedbygningen, der kan dateres helt tilbage til 1911. Derudover vil der ske flere renoveringsprojekter indendørs, hvor bl.a. værelser og bar kommer under håndværkernes kærlige hænder i 2018.

"Denne renovering er den største samlede bygningsrenovering på Hotel Koldingfjord siden total renoveringen i 1990. Taget på hovedbygningen genetableres med over 20.000 håndstrøgne, sortglaserede vingetegl fra Monier/Volstrup Teglværk i Nordjylland, og der sikres ved renoveringen optimale moderne energiløsninger i bygningen," siger adm. direktør Peder J. Madsen i en pressemeddelelse.

"Det har været væsentligt for os at sikre udtrykket i den historiske og bevaringsværdige bygning. Derfor udføres renoveringsarbejdet med størst mulig hensyntagen til originale materialer og bygningsmetoder,” siger bygningsingeniør Lars Lindegaard Olsen, DEAS. Renoveringen kommer til at forløbe over de kommende 5 måneder, og vil blive afviklet i 3 etaper af hensyn til hotellets gæster og daglige drift.

Se mere om Hotel Koldingfjord


?