16.03.2018Møde & Event News

Stort københavnerhotel udvider til 750 værelser

Arp-Hansen hotellet vokser fra de nuværende 498 værelser med yderligere 250. Årsagen er den gode, at alt er optaget p.t.

2-stjernede Wakeup Copenhagen-hotel i Borgergade ved Kongens Nytorv skal vokse fra de nuværende 498 værelser med yderligere 250. Det oplyser koncernchef Dorte Krak fra Københavns største hotelkæde, Arp-Hansen Hotel Group.

Med omkring 750 værelser i Borgergade bliver Wakeup-hotellet Danmarks næststørste – kun overgået af AC Hotel Bella Sky Copenhagen ved Bella Center med 812 hotelværelser.

1.5 mio. for et nyt hotelværelse

”Wakeup har været en stor succes.Vi kan i dag næsten ikke ”proppe” flere gæster ind. Men der vil gå nogle år før udvidelsen i Borgergade er på plads. Foreløbig venter vi på en lokalplan, ifølge den skal vi have revet et parkeringshus ned for at få plads til de cirka 250 ekstra værelser på Wakeup-hotellet. Så der kan gå nogle år inden udvidelsen er klar, vi forudser i øjeblikket, at det bliver mellem 2020 og 2021. Som dagens ejendomspriser er i København koster det som tommelfingerregel cirka 1,5 millioner kroner at opføre et nyt hotelværelse,” siger Dorte Krak. Kilde:Standby.

Se mere om Wakeup Copenhagen


?