03.12.2018Møde & Event News

Stort møderum i Kolding

Akustikken er god, stemningen varm, og så er der plads til 350 mennesker. Volkerts Fylke er ny partner hos Kursuslex.

Under krigen blev der lavet uldtæpper her i det behagelige lokale, centralt i Kolding hos møde - og konferencestedet Volkerts Fylke. I dag er pigerne fra spinderiet borte. Men den varme stemning og den gode akustik lever fortsat. Lokalet og de 5 tilhørende mødelokaler anvendes udelukkende indrettet til møder og konferencer, fester, produktpræsentationer og små messer.

Tykke plankegulve

Det store, kreative rum med Dinesen plankegulve huser 350 stående og 250 siddende gæster, og det er et af Koldings største lokaler til mødevirksomhed. Et af lokalets helt store fordele er en fantastisk akustik, så selvom der er mange mennesker er miljøet behageligt. Der tilbydes alt i av-udstyr og mulighed for alle typer bordopstillinger samt loungeområder.

Stor bar

Gastronomien hos Volkerts Fylke er økologisk, jordnært og i sæson med fokus på det simple og moderne, og man sætter en ære i at skabe et højt kvalitetsniveau, selv om det er til mange kuverter. Køkkenet ser sig selv som langt fra det almindelige konferencekøkken. Stedets store bar kan håndtere mange mennesker med økologiske Nohrlund cocktails, Fuglsang øl, vinkort, kaffe osv.

Se mere om Vokerts Fylke


?