20.02.2018Møde & Event News

Succesfuld hoteldirektør fylder 50

Hotel Koldingfjords direktør, Peder J. Madsen, står i spidsen for et hotel, "der lyser op i hele branchen", som en direktør-kollega formulerer det.

Den 1. marts runder direktør Peder J. Madsen fra Hotel Koldingfjord et skarpt hjørne. For 10 år siden blev den nyslåede "Årets borger" i Kolding administrerende direktør for Hotel Koldingfjord, og der er bred enighed om, at han lige siden har gjort en markant forskel.

Hans direktørkollega på Hotel Nyborg Strand, Poul Jacobsen, formulerer det således: "Peder har virkelig formået at hæve niveauet på Koldingfjord og står nu i spidsen for et hotel, der lyser op i hele branchen og på Danmarkskortet. Det er fantastisk flot gjort. Han er en ener indenfor hotelverdenen, som bidrager stærkt til at sætte hele branchen i et positivt lys. Han er et enestående serviceminded, engageret og ambitiøst forretningstalent. Samtidig er han utroligt vedholdende - han stræber konstant efter at forbedre og nytænke, så hans gæster får en oplevelse af højeste karat."

I top 5

Hotellets gæster kvitterer med høj gæstetilfredshed - atter i år har Hotel Koldingfjord opnået en placering i top 5 på TripAdvisors liste, "Travelers Choice". Det sker samtidig med, at belægningsprocenten er støt stigende. Formanden for bestyrelsen bag Hotel Koldingfjord A/S kipper da også med fødselsdagsflaget for sin direktør: "Koldingfjord var allerede et kvalitetshotel, da Peder startede som direktør. Alligevel har han sammen med personalet formået at hæve kvaliteten yderligere over hele linien - både når det gælder servicen, bygningerne, værelserne og det øvrige interiør. Læg dertil hans enestående blik for at give kunderne kvalitetsoplevelser. Resultatet er, at han driver et af Danmarks allerbedste hoteller i dag," siger Jørgen Klejnstrup.

De seneste år har Hotel Koldingfjord investeret et 2-cifret millionbeløb på omfattende renovering af hotellet både ud- og indvendigt. Bygninger er udvidet, nye konferencefaciliteter opført, og helt i forlængelse af Koldings vision "Vi designer livet" har hotellet opkvalificeret sit interiør med designermøbler. Det er blandt andet sket i to deciderede designersuiter, Finn Juhl-suiten og Hans J. Wegener-suiten.

Kokke knækker cancer

Men det er ikke kun med udviklingen af hotellet, at Peder J. Madsen og hans stab har formået at tiltrække opmærksomhed. I 2012 tog de initiativ til "Kokke knækker cancer" - et femstjernet gourmetarrangement, hvor alle indtægter ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse. Arrangementet finder sted i forbindelse med Knæk Cancer-ugen, og TV 2 har flere år sendt direkte fra indsamlingen på Hotel Koldingfjord i tv-kanalens store indsamlings-show. Sidste år satte hotellet rekord med en indsamling på næsten halvanden million kroner. Kilde: Pressemeddelelse.

Reception 1. marts

Udover sit virke som direktør på Hotel Koldingfjord er Peder Juelsgaard Madsen blandt andet formand for Kolding HF & VUC, bestyrelsesmedlem i TV SYD og medlem af fondsbestyrelsen i Kolding Lufthavn. Han er tidligere formand for Kolding Turistforening og dermed bestyrelsesmedlem i Business Kolding. Endelig har han været et meget aktivt Rotary-medlem. Reception på dagen Hotel Koldingfjord A/S markerer Peder J. Madsens 50-års fødselsdag på dagen med en uformel reception på Hotel Koldingfjord fra klokken 14.00 - 16.00 torsdag den 1. marts.

Se mere om Hotel Koldingfjord


?