16.11.2017Møde & Event News

Sukkerfabrikken nyrenoveret til møder

Fabrikken rummer møder op til 300 mennesker og en café, som er 100% økologisk.

Sukkerfabrikkens møde- og konference faciliteter er opgraderet, så vi nu med stolthed kan invitere arrangementer fra 50-300 mennesker velkomne!," skriver fabrikken i en pressemeddelelse.

Sukkerfabrikken, som ligger 5 kvarter fra Kbh., rummer en masse industrikultur og fremstår både rustik og imødekommende med sine tusindvis af mursten. Som kursus-, møde- og konference destination kan Sukkerfabrikken bryste sig af både at ligge lige op ad den 750 år gamle og stemningsfulde købstad Stege og på den anden side have kysten og den Mønske natur i ‘baghaven’.

"På Sukkerfabrikken bestræber vi os på at agere så bæredygtigt som muligt. Vi har en stærk lokal forankring, der bl.a. manifesterer sig i gode samarbejder med Ø-risteri, som leverer den ypperste kaffe og et nært samarbejde med Sukkerfabrikkens café, der er 100% økologisk med leverance fra flere lokale producenter. Sukkerfabrikken arbejder på at få Grøn Nøgle certificeringen, og er en naturlig del af Møn Biosfære.

Der er opgraderet på vigtige detaljer som belysning og køkkenfaciliteter, hvilket gør en kæmpe forskel for dels at kunne skabe den rette stemning og dels få et arrangement til at køre på skinner.

Se mere om Sukkerfabrikken


?