08.04.2019Møde & Event News

Super regnskab hos Arp-Hansen Group

Arp-Hansen Hotel Group med 12 hoteller i København og ét i Aarhus omsatte i 2018 for knap 1,3 mia. kr. og tjente 265 mio. kr. efter skat.

Med et rigtig flot regnskab for 2018 har Arp-Hansen positioneret sig som en yderst indbringende hotelkæde. "Resultatet overgik forventningerne til året og betragtes som meget tilfredsstillende og som udtryk for, at det er lykkedes selskabet at udnytte de positive markedsvilkår optimalt," skriver Arp-Hansen i sit nye regnskab.

Bag Arp-Hansen Hotel Group står de 2 brødre, Henning og Birger Arp-Hansen, der arvede hotelkæden efter deres far. De er i dag milliardærer. I ejerkredsen er også adm. direktør Dorte Krak, der ejer mellem 10 og 15 pct. af den velindtjenende hotelkæde.

råder over 22% af værelserne i København

Arp-Hansen Hotel Group råder over cirka 4.000 hotelværelser i København, og kæden har dermed omkring 22 pct. af det samlede antal hotelværelser i hovedstaden. På 5 år har Arp-Hansen haft et samlet overskud på 1,1 mia. kr. Samtidig har Arp-Hansen høstet store fordele ved selv at bygge og eje sine hoteller. De fleste andre hotelkæder lejer sig ind i de bygninger, hvor de driver hotel.

Forventninger neddroslet

I år forventer Arp-Hansen at tjene lidt mindre. Det skyldes bl.a. stigende konkurrence - især fordi antallet af hotelværelser i København ventes at vokse - samt den stadig usikre udvikling i verdensøkonomien. "Det er selskabets forventning at følge med markedsudviklingen i 2019, og at selskabets samlede markedsandel konsolideres yderligere med belægningsniveauer over byens (Københavns, red.) gennemsnit," lyder det i regnskabet. Ifølge det nye regnskab fra Arp-Hansen Hotel Group udbetales der 150 mio. kr. i udbytte til ejerne. Foto: Gentofte Hotel, som er et af kædens 12 hoteller. Kilde: Finans.dk

Se Gentofte Hotel

Se mere om alle Arp-Hansen hoteller


?