Advertorial

Suset fra Stadion

Mange tror fejlagtigt, at deltagerne skal være fodboldinteresserede for at holde møder på Brøndby Stadion. Det kunne næsten ikke være længere fra sandheden.

Brøndby Stadion? Så skal vi vel ud at se en fodboldkamp? Dette er manges første indskydelse når de hører, at man kan holde møder på Brøndby Stadion. Men Brøndby Event er en professionel eventarrangør, som er helt adskilt fra fodbolddelen. Faktisk kan man slet ikke afvikle møder når der spilles fodboldkampe, for da er loungeområderne jo optaget!

Hvorfor så overhovedet vælge et stadion?

Senior Event Manager Malene Egeskov forklarer: ”I dag ønsker mange at finde et anderledes og spændende sted, som adskiller sig fra de traditionelle mødesteder. Her på Brøndby Stadion kan vi tilbyde en helt unik opbygning og ”Wauw-effekt ”med vores grandiose faciliteter. Her kan man holde kaffepausen på tribunerne og komme på en rundvisning på stadion. Eller tage en målskydningskonkurrence i pausen, med præmie til vinderen. Men oftest er oplevelsen af at være på et stadion, nok i sig selv. Der hersker en ganske særlig storslået stemning, som de fleste nok vil nikke genkendende til. Det giver bare et sus når man træder ind. Derfor er vores slogan også ”med udsigt til anderledes møder”.

Et eksempel på en anderledes feature som giver en overbevisende effekt, er når Brøndby Event sætter en velkomsthilsen til selskabet på de interaktive reklamebander langs banen. Det er noget der giver indtryk

Bookingerne tikker ind

”Vi oplever, at vores kunder vender tilbage og gang på gang opjusterer deltagerantallet på deres arrangementer - det fanger simpelthen folk at det skal foregå på et stadion! De ansatte fortæller, at de bagefter bedre husker, hvad dagen omhandlede, fordi man mentalt kan hægte oplevelsen op på at det foregik på et stadion. ” fortæller Malene Egeskov. Nogle kan tænke, at et stadion nok ikke er særlig æstetisk og i Brøndby er det sikkert blåt og gult det hele! Men Brøndby Event tilbyder eksklusive mødefaciliteter i elegant indrettede lounger med moderne designmøbler i neutrale farver.

Ud over velfungerende AV udstyr og trådløst Wi-Fi er der lige de ekstra ting som ingen andre kan tilbyde, netop LED reklamer og storskærme så man virkelig får følelses af at indtage stadion for en dag. Brøndby Event leverer selv forplejning fra eget køkken, hvor alle kunder på baggrund af forskellige menuforslag, vælger en menu på forhånd. Dermed har man den fordel aldrig at dele menu med andre selskaber. En anden udbredt misforståelse er man skal være 300+ for at booke et stadion, men man behøver jo ikke kunne fylde et stadion! 80% af arrangementerne ligger på 50-100 deltagere.

Små møder eller store messer

Der er mulighed for at booke til helt ned til fra 6 personer, som f.eks. til et bestyrelsesmøde. Alle mødelokaler har direkte udsigt til banen og et fantastisk lysindfald. De store lounges er virkelig velegnede til store messer, som der også bliver afholdt en del af. Netop den store fleksibilitet bliver altid nævnt som et kæmpe plus i Brøndby Events evalueringer -også fleksibiliteten i den personlige service. Professionelle eventarrangører Hos Brøndby Event vægtes den personlige service nemlig meget højt. Her bliver kunden taget ved hånden og fulgt hele vejen gennem processen. Arrangementerne er konkurrencedygtige på prisen og skulle man få brug for et ekstra kabel eller lærred skal man ikke forvente en ekstraregning. ”Vi vil hellere at folk får en god oplevelse og går tilfredse herfra. Vi er jo en slags eventbureau. Med over 10 års erfaring i at afvikle arrangementer har vi samtidig en større database med eksterne samarbejdspartnere og leverandører som teambuilding og entertaining. Vi har f.eks. også gode aftaler med vores busselskab og kan sørge for transporten til og fra festen.” siger Malene Egeskov. Hos Brøndby Event bliver man som en ekstra bonus altid tildelt sin egen mødevært, som er tilstede under arrangementerne og kun skal koncentrere sig om det. Mødeværten kan være behjælpelig med teknikken, hente kaffe og svare på de spørgsmål der kan opstå undervejs. Mødeværten er simpelthen den Go-To person der giver ro i sjælen så mødeplanlæggerene selv kan slappe af og nyde dagen.

Fakta:

Brøndby Stadion i tal: 10 mindre mødelokaler med plads til 6 - 120 personer. 2 store lounger på over 1000 m2 og en på 700 m2 650 og 900 siddende gæster til fest i de to største lounges 300 ved stolerækker eller 150 ved borde til konference 15 min i bil fra København centrum, 25 min. fra Køge 700 gratis P pladser.

Se mere om Brøndby Event


?