13.05.2019Møde & Event News

Svinkløv Badehotel er genåbnet

Det legendariske hotel er fornyet med respekt for fortiden og i høj grad også med tanke på bæredygtighed.

Siden 1925 har Svinkløv Badehotel været et refugium, hvor gæsterne kunne trække sig tilbage fra hverdagen og nyde den særlige stemning af træsommerhus kombineret med vild og enestående natur. En ødelæggende brand natten til den 26. september 2016 satte en foreløbig stopper for sommerfornøjelserne. Efter en nænsom opdatering står Svinkløv Badehotel nu klar som Danmarks største bæredygtige træbygning.

Flere vinduer og mere udsigt

Bygningen er opført i langsomt-voksende dansk gran med lang levetid og malet i en særlig grå farve, der er specialdesignet til hotellet. "Det er en stor dag for Svinkløv Badehotel, der nu genåbner efter 2 års arbejde – og med kolossal opbakning fra både lokale og nationale aktører. Vi har med privat støtte samt støtte fra SN Vækstpulje og ikke mindst Foreningen Realdania fået mulighed for at løfte det gamle hotel til nye højder – for eksempel med flere vinduer, mere udsigt og bedre bade- og køkkenfaciliteter. Jeg er på vegne af fonden og hotellets mange venner rigtig stolt over det færdige resultat," siger Steen Royberg, formand for Fonden for Svinkløv Badehotel.

Forpagterparret Louise og Kenneth Toft Hansen åbnede Svinkløv Badehotel  den 10. maj, og gæsterne kan se frem til både natur- og kulturoplevelser i området. Kilde: ByensEjendom.

Se mere om Svinkløv Badehotel


?