04.02.2019Møde & Event News

Tag med på Kursuslex’ nye VIP-hotelture

4 gange i år kan du som noget nyt komme med Kursuslex på VIP hotel-inspection i København og nordpå. Eftermiddagen afsluttes med lækker fællesmiddag.

I oktober sidste år deltog 60 bookere af hotelværelser i Kursuslex’ nye tilbud i form af et par busture ud til primært nye, renoverede eller udvidede hoteller. Turene i København blev så stor en succes, at Kursuslex fortsætter med 4 nye Hotel studieture i 2019.

Betydningen af den nære relation

Hotel studieturene foregår på den måde, at alle hoteller viser deres værelser og faciliteter frem og serverer smagsprøver på deres kulinariske kunnen til de fremmødte VIP-gæster. Turene er typisk af en halv dags varighed med start om eftermiddagen. Der er 4 stop i alt. Man sættes ind i prisniveauet og kan bedømme, hvilken værelseskategori der er relevant i hvilke tilfælde. Arrangementet afsluttes med en lækker middag på det sidst besøgte hotel.

Første tur 27. februar

På den første Hotel studietur den 27. februar besøger vi 4 af Københavns allerbedste hoteller: Absalon Hotel, Copenhagen Mariott Hotel, Hotel d'Angleterre og til sidst Radisson Collection Hotel Royal Copenhagen (foto), som også står for aftenens middag. Repræsentanterne fra de øvrige hoteller er med ved middagen, så man kan stille flere spørgsmål og evt. tale om muligheden for særaftaler m.v.

Læs mere om VIP studieturen 27. februar


?