20.02.2018

Tillykke med stjernen Restaurant Jordnær!

Kursuslex partner på Konference.dk, Gentofte Hotel har i sidste uge modtaget en Michelin stjerne til den kun 1 år gamle Restaurant Jordnær.

Kursuslex ønsker tilllykke med den nye Michelin stjerne, som i sidste uge blev tildelt Gentofte Hotel i Nordsjælland. Teamet bag Restaurant Jordnær er parret Tina og Eric Kragh Vildgaard, der er henholdsvis restaurant- og køkkenchef. De slog sammen dørene op for Restaurant Jordnær i slutningen af april 2017, og ambitionerne for fremtiden er høje.

De ønsker at skabe en fuldkommen restaurantoplevelse, hvor både mad- og serviceniveau er i top. Den historiske kro ligger kun få minutters kørsel nord for København, og den emmer af hygge og intimitet. Hotellet blev gennemrenoveret i 2008, og det fremstår i dag moderne og stilrent. Man har dog formået at bevare den oprindelige sjælfulde stemning, der stammer helt tilbage fra hotellets grundlæggelse for snart 350 år siden.

Åben både frokost og aften

For Restaurant Jordnær handler det om, at gæsterne skal slappe af og nyde en god aften med spændende smagsopleveler. Man gør en dyd ud af god service og sørger for, at gæsten får en spiseoplevelse udover det sædvanlige. Restaurant Jordnær har åbent til frokost alle ugens dage og til aften fra tirsdag-lørdag. Frokostkortet byder på smagfulde gourmetudgaver af kendte frokostfavoritter som tarteletter, tatar, sildeanretninger, spændende smørrebrød og stegte rødspættefileter.

Hvis man ikke er vild med de danske klassikere, så finder du også en række café-klassikere, som man aldrig har smagt dem før. Prøv for eksempel en Cæsarsalat med farseret poussin eller en Clubsandwich med confiteret kylling, peberbacon og karry. Til aften kan man vælge frit blandt alt fra lammeryg til blæksprutte på a la carte kortet, eller man kan lade køkkenet bestemme og hoppe på en af de særligt sammensatte menuer (3. eller 7.retter). Kilde: DinnerBooking.

Se mere om Gentofte Hotel


?