08.01.2019Møde & Event News

Tivoli Dining Week er tilbage

Fra den 1. – 7. februar kan man invitere sig selv og sine business gæster ind i et vinteråbent Tivoli med 15 åbne restauranter.

Under temaet "Vinter i Tivoli" holder Tivoli åbent fra den 1. – 7. februar. 15 af Havens spisesteder byder på gourmetmad mod forudbestilte billetter, som kan købes fra 11. januar. Men du kan skrive dig op i billetkøen allerede nu.

Skal menuen helst være grøn i det nye år, er der mulighed for en menu med fokus på grønt hos Biergarten, Grøften og Gemyse, som med Mette Dahlgaard i spidsen blev nævnt blandt de mest mindeværdige restauranter i 2018 i Børsen. Kødelskere kan få skinkeschnitzel hos Biergarten, svinefilet på Paafuglen, bøf af sydamerikansk oksefilet hos A Hereford Beefstouw og klassisk kalvespidsbryst i peberrodssauce hos Brdr. Price. På italienske Mazzoli’s er der sprød svinekæbe i risottoen, og Nimb Bar’n’Grill smider spicy spareribs på grillen.

Dessert i vinterhvid

Desserterne er klassiske favoritter med et hvidt vinter-twist hos flere af restauranterne som f.eks. hvid chokolademousse med citronskum og crumble hos Brdr. Price, New York-cheesecake hos Prices Diner, hvid chokolade panna cotta hos Paafuglen, vanilje-créme brûlée hos Nimb Brasserie, doughnut med vaniljecreme hos Mazzoli’s og ananas med kokos, verbena og vanilje hos Nimb Bar’n’Grill. Vinotek åbner under Tivoli Dining Week Nimb Vinotek åbner ekstraordinært under Tivoli Dining Week med en menu, der består af hummerbisque til forret, kalvekæbe til hovedret og gateau marcel til dessert.

De 15 restauranter er: Biergarten, Mazzoli’s, Prices Diner, Paafuglen, A Hereford Beefstouw, Brdr. Price i Tivoli, Letz Sushi i Det Japanske Tårn, Gemyse, Nimb Bar’n’Grill, Nimb Brasserie, Fru Nimb, Nimb Vinotek, Færgekroen Bryghus, Grøften og Promenaden.

Se mere om mødefaciliteter i Tivoli

Se mere om Tivolis spisesteder


?