29.09.2020Møde & Event News

Tivoli giver iværksætter chancen

Gratis bod til strikke-iværksætter.

Tivoli har en længere tradition for at give driftige iværksættere en håndsrækning. En af de måder, det bliver gjort på er ved at give en iværksætter en gratis bod i Tivoli. De seneste år har Tivoli afholdt en åben konkurrence, hvor iværksættere har sendt forslag til Tivoli. Iværksætteren Sofie Dinesen fra Køge har i år vundet Tivolis iværksætterkonkurrence om en gratis bod til Halloween i Tivoli.

Iværksætteren Sofie Dinesen, der står bag konceptet, hvor ideen er at skabe strikkekits til folk på farten, fandt designinspiration på sine mange rejser til havs. En verden fyldt med havfruekapper og alfeserier blev startskuddet til den lille virksomheds spæde start med et samarbejde med strikkebutikken Garna på Ærø.

Sofie Dinesen siger om konceptet bag virksomheden: ”Ideen til at starte min egen lille strikkevirksomhed kom en dag ude på havet. Mange af os kender alt for godt, at vi kommer afsted på ferien, og så har vi glemt strikketøjet eller den gode bog, som vi skulle slappe af med på ferien. Deraf udsprang ideén til at designe og sælge egne små strikkekits bl.a. i havnene, hvor bådende ligger til om sommeren”. 

Se mere om Halloween i Tivoli


?