12.01.2018Møde & Event News

"Træk skønheden ind i dine møder"

Årets første MødeMekka 11. januar bød på champagne, speedmøder og lækkert design. Arkitekt Eva Harlou afslørede designbegrebernes virkemidler.

MødeMekka 11. januar startede med champagne på det 5-stjernede Radissson Blu Hotel Royal, designet af Arne Jacobsen. Dagens faglige indlæg stod arkitekt og designer Eva Harlou for. På 2 timer blev der gennemført cirka 260 speedmøder. Både møder og foredrag foregik i en modernistisk, gylden og elegant stemning med cognacfarvede vægge og sorte søjler. Et perfekt sted for dagens tema: Design og skønhed i møderne.

”Træk skønheden ind i dine møder”

”Behaget ved genkendelige farvekombinationer og trygge dimensioner fra naturen ligger dybt i vores natur,” fortalte Eva Harlou. Hun beviste det tilmed gennem en præsentation af interessante analyser af de valg, vi foretager, baseret på vores menneskelige natur . Et møderum en restaurant, et hotelværelse – jo mere, man kan matche trygge og smukke elementer fra naturen, jo bedre tilpas, vil man føle sig i det rum, lod hun forstå. Det hele sker i underbevidstheden. ”Vi holder af det, vi genkender og føler os sikre og trygge i,” sagde Eva Harlou. Og ja - en gang imellem skal man gøre det modsatte og vende helt op og ned på normerne.

3 mødesteder med ét smæk

Fleur Froulund fra firmaet ”Mentor og Job”, som skaffer udsatte mennesker i arbejde, var kommet for at finde en række lidt mindre mødesteder, som udmærkede sig ved gastronomisk forkælelse og en varm og positiv stemning. ”Vi arbejder med alvorlige situationer til daglig, så det er vigtigt for os, at stemningen er venlig og giver os energi de 3 gange om året, vi har interne møder. Vi er omkring 14 konsulenter, som ikke ses så ofte til daglig, så jeg har brug for et sted, hvor der kan overnattes, og hvor der er lokaler, som egner sig rigtig godt, når vi skal samles om aftenen,” sagde Fleur Froulund.

Få et tip, når der er tilmelding til MødeMekka 17. maj


?