19.03.2019Møde & Event News

Værket til de kreative møder

Scenen er sat i det gamle elværk, hvor der i dag er musik, teater og mødehus - perfekt til utraditionelle og inspirerende møder og konferencer.

Engang var det et elværk. I dag er dett gamle og nænsomt restaurerede elværk åbent for musik, teater og møder. Værket i Randers er på alle måder en  utraditionel, anderledes og inspirerende kulisse for møder og konferencer. Værket er ny partner hos Kursuslex.

I får egen eventkoordinator

Om det er dagsmøder, foredrag og generalforsamlinger eller konferencer, messer og firmafester – så trives professionalismen i Værkets stemningsfulde omgivelser. Her arrangeres årligt omkring 300 arrangementer. De meget forskellige lokaler og scener kan tilpasses alt efter jeres behov. Og Værket har sin egen eventkoordinator i form af Kristine Boe Seeberg, som kan guide og vejlede jer gennem hele planlægningsforløbet i det omfang, I ønsker.

Og lækker mad

Restauratør og personale fra Værkets tilknyttede restaurant, Café Sven Dalsgaard, står klar på dagen til at sørge for lækker forplejning til jeres deltagere. Caféen har mere end 25 års erfaring med kulinariske oplevelser til store og små arrangementer og selskaber. Menuen sammensættes i tæt samspil med jer – naturligvis med udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Professionelt lyd og lys

Der stilles altid en lydtekniker til rådighed til erhvervsarrangementer i Koncertsalen, Store Sal og Ridehuset, så I ikke skal bekymre jer om headsets, lyd eller PowerPoint-præsentationer, men kan koncentrere jer om fagligt udbytte og den gode stemning. I kan også få en faglig snak med vores lystekniker så I sammen kan skabe den rigtige stemning og sætte fokus netop dér, hvor det er vigtigst.

Se mere om Værket


?