06.08.2019Møde & Event News

Velkommen tilbage fra sommerferie!

Hos Kursuslex glæder vi os alle til 2. halvår med sjove, lærerige og spændende oplevelser. Meld dig på listen, hvis du vil inviteres, når det går løs!

Der har været stor interesse for det nye mødested, Huone Events. Den 26. september kan du se stedet live, når Kursuslex holder MødeMekka her. Du kan samtidig møde en lang række spændende udstillere - også live, og der vil være både foredrag, middag og mingling. Den rene, lærerige luksus med andre ord.

Meeting Live International

Mandag den 7.oktober 2019 kan du opleve de luksuriøse omgivelser på det ikoniske designhotel, Radisson Collection Hotel Royal i København. Her kan du holde speedmøder med en perlerække af internationale MICE suppliers og få masser inspiration til at afholde spændende arrangementer i udlandet. Du kan holde op til 10 forbookede møder af 15 min. varighed med alt fra internationale hoteller/venues, event- og rejsebureauer, sportsdestinationer, turistkontorer, forlystelsesparker, cruiseselskaber og mange andre spændende udstillere.

Meeting Live Vest

Tirsdag den 12. november 2019 inviterer Kursuslex møde- og eventplanlæggere fra hele landet til Meeting Live Vest i Messe C, Fredericia. Messen kombinerer læring, netværk og muligheden for at møde 75 udstillere på én og samme dag.Temaet er "Morgendagens Møder" med fokus på teknikken vs. mennesket. I 2 loungeområder på messen, vil der i løbet af dagen være spændende indlæg og ”talks” med relation til temaet.

MødeMekka i helt andre rammer

Tirsdag den 26. november er der MødeMekka på den meget interessante virksomhed Rosendahl Design Group. Også her kan du møde mange møde- og eventsteder live. Når du bliver tippet om tilmeldingen, er du blandt de første, som udover at tilmelde sig arrangementet også får mulighed for at vælge, hvem af de deltagende mødesteder, du vil holde speed-møder med. Du kan på denne måde meget hurtigt få en personlig relation til mange af de steder, som du ellers ville bruge dage på at lære at kende. Foto: Meeting Live Vest 2018.

Se mere om Kursuslex arrangementer i efteråret 2019


?