01.04.2019Møde & Event News

Vi får hologram konferencer i fremtiden

Få de vigtigste profetier for fremtiden, hvis du ikke selv nåede forbi, da Dr. James Bellini talte om fremtidens møder på Nordic Meetings & Events Expo.

"Folk tror altid, at fremtiden er noget, der vedkommer andre mennesker," sagde den internationale fremtidsforsker Dr. James Bellini (foto) under sig foredrag på Nordic Meetings & Events Expo i torsdags. Den største forandring, vi vil opleve i fremtiden er, at alt bliver connected på en måde, som vi ikke har set før, understregede han. På godt og ondt, for vi kommer til at kunne overskue og involvere os i meget store informationsmængder. Men hvis bare ét led hackes, går det ud over helheden.

Ansvarlighed bliver en af de store inflydelser

"Alt, hvad vi kommer i berøring med, vil samle information. Selv gulvet i denne foredragssal vil samle informationer i fremtiden," sagde James Bellini. "Vi får hologram konferencer, hvilket stemmer fint sammen med, at bæredygtighed er en af de helt store indflydelser i fremtiden." Digitalisering og ansvarlige møder hænger fint sammen. Vi har kun lige set starten af ansvarlighed. Det bliver et must at have cirkulær økonomi i fremtiden."

Vi lærer at socialisere med robotter

"Først havde vi den industrielle alder, efterfulgt af informationsalderen, nu kommer digitaliseringsalderen," sagde Bellini.Teknologisk udvikling gror eksponentielt. Der vil blive mange virtual reality møder. Folk vil blive ved at mødes personligt. Men det bliver på en meget mere organiseret måde, og vil vil få boostet vores intelligens ved at forbinde hjernen til en computer. Det bliver socialt acceptabelt at socialisere med robotter, og læring vil blive intensiveret gennem teknologi. Forbindelsen mellem virkelighed og virtualitet vil blive mere og mere udflydende." Sådan lød en lille del af Bellinis spændende foredrag med afsløringer og forventninger til fremtiden og dens påvirkning på mødeindustrien.

Se billeder fra Nordic Meetings & Events Expo 27. og 28. marts


?