13.10.2017Møde & Event News

Vil du i flow?

De bedste møder er dem, som var tiden værd. Dem, hvor vi glemmer tid og sted og giver alt, hvad vi har. Læs her hvordan.

LEGO® introducerer nu et nyt værktøj til møder under navnet "The Flow Box".  Flow er en psykologisk tilstand, hvor du er fokuseret og fuldstændig opslugt af det, du foretager dig. Flow har en positiv virkning på dit velvære, din udvikling, læring, motivation og trivsel, forlyder det i en pressemeddelelse.

De bedste møder er dem, som var tiden værd. Dem, hvor vi glemmer tid og sted og giver alt, hvad vi har samtidig med, vi føler os godt tilpas. Det er her, du er i flow. The Flow Box finders i alle mødelokaler hos LEGO®, og den indeholder LEGO® basis byggematerialer til bl.a. opbygning af metaforer, kreative og fantasifulde historier, problemløsning mv. samt en vejledning med beskrivelse af trin til både facilitering og flowmåling.

For at gøre det nemt at måle og evaluere, om møderne har været indsatsen værd, har LEGO® udviklet et nyt evalueringsværktøj kaldet flowmålinger, som er en del af The Flow Box.

Læs mere om The Flow Box


?