02.09.2019Møde & Event News

Vil I se chefen ude i rummet?

Deltagerne sidder og ser op på stjernehimlen. Chefen toner frem mellem stjernerne og byder velkommen. Dette mødested er ikke som de andre.

Tilskuerne sidder fantastisk i Tycko Brahe Planetariums Dome, og her er mange muligheder for præsentationer helt ude af boksen. Hvad med f.eks. at lade chefen eller dagens foredragsholder tone live frem i rummet? Virkningen er sjov og surrealistisk. Og i praksis står chefen på en lille "balkon" omme bag lærredet.

En helt anderledes præsentation

Det digitale og avancerede projekteringsudstyr kan levere en Power Point præsentation på op til 300 kvadratmeter og bringes i spil på forskellige måder, der gør enhver præsentation til en oplevelse. Der er plads til 240 gæster i biografopstilling med særligt bekvemme og bløde sæder. Alt av-udstyr er helt i top. Man kan supplere med en præsentation af dagens stjernehimmel - eller slutte af med en film, som udnytter lærredets format.

Også til udstillinger

Planetariet råder også over et 300 kvadratmeter stort udstillingsareal, som er genialt til fester, produktpræsentationer, workshops, foredrag eller messer. Perfekt til reception med stående buffet, cocktailparty eller gallamiddag for op til 100 siddende gæster. Planetariet råder også over mindre mødelokaler som f.eks. Space LAB og Astro biblioteket.

Se mere om Tycho Brahe Planetarium


?