15.03.2018Møde & Event News

Vil I til centrum eller på herregård?

2 nye Kursuslex partnere på Konference.dk byder ind med vidt forskellige plusser. Det ene midt i København, det andet på en sønderjysk herregård.

Centrum i København:

Scandic Sydhavnen tilbyder 391 lyse værelser og er et af de mest tilgængelige hoteller i København. Hotellet ligger 10 km fra Københavns Lufthavn, og der er kun 3 km til det centrale København. Med bus eller tog er man midt i byen på 10 min. Hotellets moderne konferencelokaler kan tilpasses alt, fra intime møder til store arrangementer og events for op til 400 personer.

I baren kan man slappe af med en øl eller velbrygget kaffe, og hvis den lille sult melder sig, tilbyder baren også snacks. På øverste etage findes moderne fitnessrum med udsigt ud over Københavns skyline. Hotellet råder over 186 gratis parkeringspladser lige uden for indgangen.

Herregård i Horsens

Hvornår har du sidst holdt møde på en rigtig herregård? Sådan én med en ældgammel historie og ”Den hvide dame”, der spøger. På Scandic Bygholm Park bliver selv de mindste møder præget af luksus og herregårdsstemning, når man træder ind i denne velbevarede tidslomme fra 1775. De to store kongressale er oplagte til udstillinger, koncerter eller stormøder. I de mindre lokaler er der god plads til gruppearbejde eller møder med få deltagere.

Alt det forventelige er i orden: Av, forplejning, lokaler osv. I Bygholm Park, der omgiver hotellet, er der oplagte muligheder for udendørs aktiviteter og teambuilding. Der er fri parkering ved hotellet og 142 værelser til overnattende gæster. www.scandichotels.dk/hoteller/danmark/horsens/scandic-bygholm-park.

Se mere om Scandic Byghom Park

Se mere om Scandic Sydhavnen


?