27.03.2019Møde & Event News

Vinderne af Møde & Event Award er kåret

8 vindere modtog en Møde & Event Award til den store branchefest 27. marts i Bella Center. Messen fortsætter til og med 28. marts.

”Og vinderen er….” Mads Christensen var igen i år super opvakt i rollen som konferencier, da han på Nordic Meetings & Events Expo den 27. februar afslørede de 8 vindere ved aftenens Awardshow. Messen fortsætter til og med 28. marts med over 300 udstillere inden for mødesteder, events, foredrag, catering og alt, hvad der har relevans for afvikling af møder og konferencer. Hele dagen er der masser af spændende foredrag med danske og internationale speakere.

Kl. 11.00 kan du for eksempel høre den internationale fremtidsforsker James Bellini tale om fremtidens møder og konferencer. Og kl. 14.30 kan du overvære et foredrag med grevinde Alexandra, som bl.a. fortæller om et stærkt møde med fællesskabet. Alle foredrag er gratis for messens gæster. Tilmeld dig online på nmee.dk eller bliv registreret ved ankomst, hvis du er ansvarlig for booking af mødesteder, hotelværelser m.v. i forbindelse med møder og konferencer.

Professionel jury

De 3 nominerede i hver kategori var mødt op i Bella Center for sammen med feststemte branchekolleger at deltage i en musik- og cocktailfest i anledning af prisuddelingen. Allerede på den første ud af de 2 messedage var over 1200 gæster mødt op for at besøge messen og hylde de leverandører, der ifølge mødeplanlæggerne selv – sammen med den professionelle jury har gjort det bedst i det forløbne år.

Det er 6. gang, denne award uddeles, og 23. gang, at Nordic Meetings & Events Expo (tidligere Møde & Eventmessen) afholdes.

Følgende Møde & Event Award vindere kunne gå hjem med et diplom og en statuette i tasken:

• Årets bedste teambuildingleverandør: Green Hat People

• Årets bedste eventbureau: Rodkjær Event

• Årets bedste cateringleverandør: Madkastellet

• Årets bedste foredragsbureau: One Decision

• Årets møde- og eventsted - Bedste madkoncept: Sinatur hotelkæden

• Årets møde- og eventsted - Bedste mødekoncept: Marienlyst Strandhotel

• Årets møde- og eventsted - Bedste service: Comwell Borupgaard

• Årets møde- og eventsted - Bedste lokaler: Marienlyst Strandhote

 

Se mere om Nordic Meetings & Events Expo 27. og 28. marts


?