22.05.2018Møde & Event News

VIP-aften i Kbh. til dig der booker møder i Tyskland

Lad dig forkæle, mens du hører om spændende venues i Hamborgs centrum og de nye hippe kvarterer.

Hvis du ikke har været i metropolen Hamborg inden for de seneste 2 år, kan du umuligt forestille dig, hvor mange spændende venues, der er skudt op i Tysklands mest velhavende by - 4,5 timers kørsel fra København. Du drømmer ikke om, hvor meget kreativitet, der er tilstødt den mondæne storby gennem de senere år. Derfor har Kursuslex nu i samarbejde med Hamburg Convention Bureau arrangeret en særlig VIP aften i Københavns centrum for dig, der har Hamborg i kikkerten til kommende møder.

4 venues/eventbureauer er personligt til stede

Der er skudt rigtig mange nye bydele og venues op i Nordtysklands kulturelle storby i de senere år. Dels de spritnye, dels de historiske, som integrerer de gamle handelsmiljøer med spændende og moderne udtryk. Og naturligvis også de helt store til kongresser, der samler deltagere fra hele Nordeuropa. Alt det kan du få ind under huden, mens du selv bliver forkælet på Langelinje Pavillonen med en VIP-middag, kreeret af Madkastellet, som i øvrigt netop er nomineret til en erhvervspris.

Arrangementet er for dig, der allerede bruger Tyskland som mødedestination eller har aktuelle planer om at gøre det. De 4 venues og eventbureauer, du kommer til at møde personligt, er: Conference & Touring, Hamburg Convention Bureau, Holiday Inn Hamburg City Nord, Mövenpick og Reichshof.

Trælofter eller kongres med udsigt over Elben. Hele spektret er muligt.

De fremmødte repræsentanter fra Hamburg Convention Bureau kender mødestederne som deres egen lomme. Både de steder med trælofter og dør ud til Elben og det med Europas længste rulletrappe op til en tagterrasse med udsigt over Elben. Alt efter, hvad du har brug for, kan du få kendskab til både klassikerne og de ukendte og spændende steder, som selv for Hamborgs egne indbyggere er "det nye sort".

Arrangementet afholdes af Kursuslex og Hamburg Convention Bureau på Langelinie Pavillonen den 31. maj fra 17.00 - 20.00. Middagen er gratis og aftenen er et professionelt fagarrangement for dig, der har Hamborg/Tyskland som interesseområde for fremtidige møder og events. Tilmelding er bindende.

Se mere Hamborg VIP-dinner på Langelinje Pavillonen


?