04.06.2018Møde & Event News

"Wow - kan man det!"

Det kom bag på de fleste, hvor mange nye og anderledes venues, der findes netop her. Alt blev præsenteret til et VIP arrangement på Langelinie.

15 mødeplanlæggere var inviteret af Hamburg Convention Bureau i samarbejde med Kursuslex til Hamborg VIP Dinner i Langelinie Pavillonens "&Tradition Lounge". Mange var overraskede over, hvor mange anderledes, stemningsfulde, storslåede og indbydende mødesteder, Hamborg kan byde på. Ikke mindst inden for de seneste år er der skudt rigtig mange venues op, som man ikke ser magen til i andre lande.

Flere kanaler end Vendig

Aftenen bød på en præsentation af Hamburg som møde- og eventdestination samt en præsentation af de 4 tyske partnere. Der var masser af god inspiration på nogle få timer med smuk udsigt til Københavns Havn på en smuk aften. Netop disse rammer matchede byen Hamborg rigtig godt, da storbyen også selv byder på rigtig mange møde & event steder ved vandet. De færreste ved, at Hamborg har flere kanaler end Venedig. Mange af byens venues ligger i selve Hamborgs havn, langs Elben eller ved søerne Alster midt i byen.

På fotoet ses aftenens repræsentanter og kontaktpersoner, som var kommet til København for at fortælle mulighederne i metropolen, Hamborg. Fra venstre er det fra Conference & Touring, Lisa Andresen,fra Kursuslex, Charlotte Jørgensen, fra HolidayINN, Hamburg City Nord, Stella Leal, fra Mövenpick Hotel Hamburg, Felix Voss, fra Reichshof Hamburg, Marcel Todt, fra Hamburg Convention Bureau, Saskia Müller. Alle kan bringe dig nærmere de nyeste mødesteder i Tyskland. Alle taler engelsk. (Charlotte naturligvis både engelsk, tysk og dansk).

Se mere om:

Hamburg Convention Bureau

Reichshof Hotel Hamburg

Mövenpick Hotel Hamburg

Holiday Inn City Nord

Conference & Touring


?